Vanspor Yönetimi, Basınla kahvaltıda buluştu

Vanspor’da yeni yönetim kurulu, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Van 5.08.2022 12:21:08 0
Vanspor Yönetimi, Basınla kahvaltıda buluştu
Tarih: 05.08.2022 12:21

VANGÖLÜ TV /ÖZEL
2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor’un Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, İkinci Başkan Veysel Ürüm, As Başkan Özcan Kara, Teknik Direktör Zeki Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, Vanspor’un geleceğiyle ilgili ve yapacakları çalışmalar hakkında Başkan Kıyak, Vangölü TV’ye verdiği özel röportajda önemli açıklamalarda bulundu: 

Başkan Kıyak, yaptığı açıklamada:
“KULÜBÜN CİDDİ ANLAMDA MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARI VAR”
“Az önce gerçekleşen basın toplantısında dile getirdiğim gibi şuan bizim hedefimizi şeffaf bir şekilde kamuoyuna paylaşabilmemiz için sizden bir aylık bir süreç istedik. Şuan kulübün ciddi anlamda maddi ve manevi sıkıntıları var. Kızılcahamam’a gideceğiz ve bütçemizi oluşturacağız. Bir ay sonra basın mensupları ile bir araya geldiğimizde hedefimizi, yönetimdeki arkadaşlarla belirleyip basın mensuplarıyla paylaşacağız. 

“15 MİLYONA YAKIN BİR BORCUMUZ VAR”
Yönetim olarak 4 milyona yakın para ayarladık ama bunu bütçe olarak değerlendirmeyin. Kulübün borçlarını basın toplantısında da şeffaf bir şekilde çıktılarını masalara dağıttık. 15 milyona yakın bir borcumuz var. 3.50 – 4 milyona yakın borcunu 2. Başkanımızla beraber alacaklı olan önceki dönemde görev yapan arkadaşlarla şahsi ilişkilerimize bağlı olarak Vanspor’a bağışta bulundular. Bağış sonrasında 12 milyona yakın bir borcumuz kaldı.  Şuan kulübün sıfır gelir kaynağı var. Bugün piyasadan gelen herhangi bir geliri yok aksine borçları var. 

“BİZİM ASIL GAYEMİZ BİRİNCİLİK İLE VAN SPORA KAYNAK OLUŞTURMAK”
Kendi bünyesinde demirbaş dediğimiz bir olayı yok. Türkiye Futbol Federasyonuna tanınan gelirlere çok da vakıf değiliz. Yeni bir yönetimiz ve 2. Başkanımızla ve yönetimde bulunan diğer arkadaşlarımızla bunu sürdürebilmek için toplama paralarla Vanspor’u bir yerlere getirmek hedefimiz değil. Bizim asıl gayemiz birincilik ile Van spora kaynak oluşturmak. Toplama paralarla bu olmuyor.” ifadelerine yer verdi. 

KAYNAK: Vangölü TV


 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR