Van’da tıraşa zam geldi

Van Berberler ve Kuaförler Odası, aldığı karar ile tıraş ücretlerine zam yaptı.

Van 6.08.2022 16:37:56 0
Van’da tıraşa zam geldi
Tarih: 06.08.2022 16:37

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Berberler odası, zamlı tarife listelerini üyelerine gönderdi. Saç sakal kesimi ve yıkama fiyatları zamlandı. Son dönemde girdi maliyetlerinde meydana gelen zamların ardından Van’da berber ve kuaför ücretlerine de zam yapıldı.  Yapılan zamlar ile saç, 50 TL’ye, sakal kesimi 35 TL’ye, saç ve sakal kesimi 85 TL’ye, saç, sakal ve yıkama 100 TL’ye, çocuk tıraşı makine ile 30 tl'ye, çocuk tıraşı fantezi 40 TL’ye yükseltildi.
Öte yandan, makine ile sakal kesimi 35 TL’ye, saç yıkama ve fön çekme 30 TL’ye, buhar veya kompres 30 TL’ye, saç boyama 150 TL’ye, bıyık ve sakal boyama 60 TL’ye, damat tıraşı 600 TL’ye, çıkarıldı. Dükkân harici tıraşlarda ise, mevcut fiyatların 2 katı alınacak.
KOÇ, “BU ZAMMI ESNAFIMIZA CAN SUYU OLARAK SUNDUK”
Artan maliyetlerden dolayı zammın yapıldığını belirten Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Bilindiği üzere Van Berberler ve Kuaförler Odası olarak fiyat tarifelerini güncellemiş bulunmaktayız. Yapılan değişikliklerde fiyatları zamlı olarak verdik. Çünkü yaşanan ekonomik krizden dolayı kuaför ve berber arkadaşlarımızda etkilenmiş durumda. Artan kira, malzeme, doğalgaz, elektrik ve su fiyatları ciddi anlamda esnafımızı zorluyor. Bizlerde bunu düşündük bu zammı esnafımıza can suyu olarak sunduk. Umarım Van’daki vatandaşlarımızda esnaf ve sanatkârımızın yanında olarak gidip iş yerlerinde bakımlarını yaparlar”. Şeklinde konuştu.
Kaynak: Vangölü TV  

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV
Anahtar Kelimeler: van’da tıraşa zam geldi

YAZARLAR