Van’da park ve mesire alanları yeterli mi? 

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Van’ın genelinde artan hava sıcaklıkları ile birlikte serinlemek isteyen Vanlılar çareyi park ve gölgelik alanlarda buluyor.

Van 10.08.2022 16:00:24 0
Van’da park ve mesire alanları yeterli mi? 
Tarih: 10.08.2022 16:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Van nüfus bakımından bu bölgenin en büyük ilidir. 2020 yılı sonu itibarıyla nüfusu bir milyon 149 Bin 342 kişidir. Hem kendi nüfusu hem de yılda ağırladığı binlerce yerli ve yabancı turist ile de bölgede en çok ziyaret edilen ili konumundadır.

Peki, bu kadar çok nüfusa sahip bir ilde özellikle yazın insanların dinlenebileceği parklar ve mesire alanları yeterli mi? Bizler Vangölü TV ekibi olarak Van halkına parkları yeterli buluyor musunuz diye sorduk işte onlardan aldığımız cevaplar…

İsmini vermek istemeyen vatandaş: Park alanlarını kesinlikle yeterli bulmuyorum. Çünkü şehrimiz çok kalabalık bu yüzden park alanları yetersiz. Özellikle akşam saatlerinde insanlar oturacak yer bulmakta zorlanıyor.

PARK ALANLARI TEMİZ TUTULMUYOR?
Ayrıca diğer bir sorunun park alanlarını yeteri derecede temiz tutulmadığını belirten vatandaşlar bu konuda biraz daha duyarlı olunmasını istedi.

İsmini vermek istemeyen vatandaş: Bizim yetersiz alandan ziyade insanlar buraları temiz tutmuyorlar. Bu konuda biraz daha duyarlı olunmalıdır. Sonuçta buralar hepimizin. 

Kaynak: Vangölü TV

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR