Van'da kadın girişimci, 6 kişiye de istihdam sağladı

Pilav tavuk da farklı bir lezzeti Van halkının hizmetine sunmak amacıyla Meşhur Karaköy Pilavcısı açıldı.

Van Gölü TV 20.07.2022 10:27:25 0
Van
Tarih: 20.07.2022 10:27

ANGÖLÜ TV ÖZEL

Van Kazım Karabekir Bulvarı üzerinde bulunan Bilici Center da pilav tavuk da farklı bir lezzeti Van halkının hizmetine sunmak amacıyla Meşhur Karaköy Pilavcısını açan İş insanı Mine Bilici Vangölü Tv mikrofonlarına şunları söyledi:

Kentimiz her geçen gün hızla büyüyen bir metropole dönüşüyor. Gerek bu kentin sakinlerine , gerekse il dışından gelen misafirlerimize hijyen ve lezzeti bir arada tattırmak amacıyla yola çıktık. Kentimizin katma değerini yükseltmek ve kadınlarımıza istihdam alanı oluşturmak gayesiyle çıkmış olduğumuz bu yolda amacımız markalaşmak ve de şube sayılarını artırmaktır.

 “HEDEFİMİZ “PİLAVIN KRALLIĞI” OLARAK TAÇLANDIRMAK EN BÜYÜK İDEALİMİZDİR”
Bir anne olarak çocuklarımıza ve de sevdiklerimize yediremeyeceğimiz bir yemeği müşterilerimize de sunmamayı kendimize şiar edindik. Yemeklerimiz günlük, şoksuz, helal kesim Bey Piliç ürünleri ile hazırlanmaktadır. Ayrıca kullanılan malzemelerin tamamı en iyi kalitelerden tercih edilmektedir. Yola çıkmış olduğumuz yemek sektöründeki hedefimizi “pilavın krallığı” olarak taçlandırmak en büyük idealimizdir. Tüm halkımızı bu eşsiz lezzeti tatmaya bekliyoruz.

Kaynak: Vangölü TV

 

 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR