Van’da çok katlı otopark rezaleti!

Bir türlü hizmete girmeyen önce otopark sonra AVM’ye dönüştürülmek üzere statiği bozulan binaya çözüm aranıyor. Bu durumdan yakınan vatandaşlar ise Vangölü TV mikrofonlarına konuştu.

Van 6.08.2022 16:22:37 0
Van’da çok katlı otopark rezaleti!
Tarih: 06.08.2022 16:22

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Van’ın en büyük sorunlarından biri olan şehir içi ulaşım ve otopark sorununa kısmen çözüm olması için Belediye tarafından çok katlı 415 araç kapasiteli bir otopark inşa etti. Tamamlandıktan sonra ani biri karala AVM’ye dönüştürülmek istendi. Otoparkın yapımı 7 milyon liraya mal olmuştu, AVM’ye dönüştürmek için ise 13 buçuk milyona mal olmuştu. Ancak şu anda söz konusu bina ne otopark olarak nede AVM olarak hizmete girmedi. 
Bu durumdan yakınan vatandaşlar ise Vangölü TV mikrofonlarına konuştu. 
İhale usulü ile 2017 yılında aldıkları dükkânları şuanda kullanamadıklarını söyleyen Nimetullah Susan; “Hem tapumuzu alamadığımız için hem de statiği ile oynandığı için şuan da mağdur durumdayız ve işletemiyoruz. Bizler burayı alırken paramızı peşin verdik ama ne tapumuzu alabildik nede işletebiliyoruz. Bu konuda gerçekten çok dertliyiz buradan yetkililere sesleniyorum lütfen bize bir çare bulun ”dedi.
Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor...


 


Haber Kaynak : Van Gölü TV
Anahtar Kelimeler: van’da çok katlı otopark rezaleti!

YAZARLAR