Van İstanbul'da!

Van Dernekler Federasyonu (VANFED), 1. Van Tanıtım Günleri, Hemşeri Buluşması basın yemeğinde bir araya geldi.

Van 31.08.2022 19:01:32 0
Van İstanbul
Tarih: 31.08.2022 19:01

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van Dernekler Federasyonu 1. Van Tanıtım Günleri, Hemşeri Buluşması Basın Yemeği’nde bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Fatih Yağız, yapılan çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

VANFED Genel Başkanı Mehmet Fatih Yağız, yaptığı açıklamada;

“EL ELE KOL KOLA”
Mehmet Fatih Yağız, “Bursa’da Kocaeli’nde İstanbul’da yaptığımız gibi yapmayacağız kendi memleketimizde bu samimiyeti ortaya koyacağız. Tıpkı nasıl bu yola çıkarken bütün kurumlarımızla vişnabımızla, vakfımızla, Erciş vakfımıza, Kocaeli federasyonumuzla ve bursa federasyonumuzla yola çıktık isek el ele kol kola ilk defa bir ilki gerçekleştiriyorsak burada basınımızla da aynı durumu ortaya koyacağız inşallah.

“BİZİM BURADA OLMA SEBEBİMİZ MALUMUNUZDUR!”
Bizim burada olma amacımız bizim burada olma sebebimiz malumunuzdur, biz 1 haftadan beri 10 gün yaklaşık ben buradayım. Önden birçok çalışmaları ön hazırlıkları yapmıştık. Daha sonra organizasyon arkadaşlarımız müdahil oldular tertibimize. Ondan sonra yönetici arkadaşlarımız geldiler. Burada bizim Kocaeli federasyon başkanımız aramızda Sayın Kenan Yıldız Bey’e huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Birçok alanda karşılaşıyoruz. Sağ olsun bir sürü çocuklarımızı evlatlarımızı yetiştirmişti. Hocamız şimdide Esenyurt belediyesine yerel hizmetler müdürü olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda da bizim Van Memleket Federasyonunun Genel Sekreteridir. Bu anlamda Esenyurt Belediyesi’ne hocamız orada görevine başladığından beri aş iş anlamında 1600’ün üzerinde birçok hemşerimize çocuklarımıza aş iş sağlamıştır.” ifadelerine yer verdi.

1.Van Tanıtım Günleri 19-20-21-22-23 Ekim tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...


Haber Kaynak : Van Gölü TV
Anahtar Kelimeler: van istanbul'da!

YAZARLAR