Van halkı ulaşıma gelen zammın geri çekilmesini talep ediyor

Akaryakıttaki artıştan dolayı Van’da şehir içi ulaşıma yine zam geldi.

Van 26.07.2022 14:36:15 0
Van halkı ulaşıma gelen zammın geri çekilmesini talep ediyor
Tarih: 26.07.2022 14:36

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın son dönemlerde artan akaryakıt fiyatlarından sonra sık sık zam talebinde bulunması yapılan UKOME toplantısı sonrası kesinleşti. 

Yapılan UKOME toplantısı sonrası daha önce 5 TL olan şehir içi tam ücreti, yaklaşık yüzde 33'lük zam ile 6 TL’ye çıkarıldı. Şoför esnafının bu talebi, geçtiğimiz günlerde yapılan UKOME toplantısında masaya yatırıldı. Toplantı sonrası kent içi ulaşıma zam kararı alındı.

Zam kararı sonrası şehir içi tam bilet 6 TL, şehir içi öğrenci 5 TL, kampüs tam bilet 7 TL, kampüs öğrenci 6 TL, Topaktaş  tam bilet 7,50 TL, Topaktaş öğrenci 6 TL, f tipi ceza evi tam bilet 8,50 TL, f tipi ceza evi öğrenci 6 TL, kampüs içi 2 TL oldu.

Yapılan ulaşım zammının akaryakıtta indirime gidilmesine rağmen yapılmasını doğru bulmayan Van halkı, zamların geri çekilmesini Vangölü TV aracılığıyla yetkililere duyurarak talep ettiler.
İsmini vermek istemeyen vatandaş: şehir içi zammın kaldırılmasını talep ediyorum. Çünkü evlerimizden çıkamaz hale geldik. Sadece ulaşıma değil diğer alanlara gelen zamlar da bizleri zor durumda bırakıyor. Özellikle bu durum öğrencileri çok zorlayacak diye düşünüyorum. 

Kaynak: Vangölü TV

Video geliyor...

 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR