Van, Gelecek Partisi’nden erken seçim kampanyası

Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı erken seçim kampanyasını başlattı.

Van 26.07.2022 17:25:14 0
Van, Gelecek Partisi’nden erken seçim kampanyası
Tarih: 26.07.2022 17:25

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Parti teşkilatı bugün Beşyol Meydanında “geçim için seçim” imza kampanyasını düzenlemek için bir araya geldi.

Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı erken seçim kampanyası başlattı. Parti teşkilatı “geçim için seçim” imza kampanyasını düzenlemek için bir araya geldi. Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık erken seçim için vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık Vangölü TV mikrofonlarına yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi:

Gelecek Partisi genç ve yeni kurulmuş bir partidir. 2 buçuk yıl önce kurulan bir parti ama liderine baktığınızda bu ülkeye 62, 63 ve 64. Dönemlerde başbakanlık yapmış bir kişidir.

KARABIYIK ,“SEÇİM İÇİN SANDIK DİYORUZ”
Bizlerde burada 2 buçuk yıl önce kurucu il başkanı olarak görev aldık. Gördüğünüz gibi 13 ilçenin 13 de teşkilatlarımızı oluşturduk.  Kadın ve gençlik kollarıyla birlikte seçime hazırız. Kısa bir süre içerisinde bugün başlatmış olduğumuz imza kampanyasında, seçim için sandık diyoruz. Ülkenin hızlı bir şekilde seçime ihtiyacı var. Çünkü insanlar geçinemiyor, gençler gelecekten umutsuz, gençlerimiz yurt dışına gidiyor, çiftçilerimiz, yaşlılarımız ve emeklilerimiz mutsuz. 

KARABIYIK,“HİÇ KİMSE UMUT VAR DEĞİL BU ÜLKEDE” 
Hiç kimse umut var değil bu ülkede.  Dolayısıyla tamda umutların tükendiği bir dönemde Gelecek Partisini kurduk. Van ’da gördüğünüz gibi şehrin en önemli yerinde il ve ilçe başkanlıklarımız ile halkımızın hizmetindeyiz.  Görüldüğü gibi ülkemizin ve ilimizin her köşesinde ekonomi, adalet ve daha birçok konuda feryatlar yükseliyor. Dolayısıyla Gelecek Partisi olarak erken seçim için imza kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız.  Bütün hemşerilerimizi erken seçim için imza kampanyasına davet ediyoruz. 

Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR