Vali Balcı’dan müjde!

Van’ın küçükbaş hayvancılıkta birinci sırada yer alıyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı müjdeyi verdi. Vali Balcı,”5 yılda 5 milyon koyunu sağlayarak Van’ın meralarıyla buluşturacağız.” dedi.

Van 11.08.2022 18:24:45 0
Vali Balcı’dan müjde!
Tarih: 11.08.2022 18:24

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı yaptığı açıklamada,
“Cumhurbaşkanımız 2020 yılını küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. Biz o hamlelerin adımlarını Van’da atıyoruz. Bir yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli ve sıfır faizli koyun kredisi ile inşallah hedefimiz 5 yılda 5 milyon koyunu sağlayarak Van’ın meralarıyla buluşturacağız. Van; sadece Van’ı değil, küçükbaş hayvancılıkta Türkiye’yi besleyecek hale gelecek. Bu koyunculuğun desteklenmesi, özellikle tarımla uğraşan kadınların desteklenmesi ile beraber üretime daha çok katkı sağlayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuşmuştu.

Bizler Vangölü TV ekibi olarak Van halkına Vali Dr. Ozan Balcı’nın çiftçiye verdiği desteği nasıl değerlendirdiklerini sorduk işte onlardan aldığımız cevaplar… 
İsmini vermek istemeyen vatandaş: Ben böyle bir desteğin verileceğine inanmıyorum. Verilse dahi çiftçilerin zorlanacağını düşünüyorum. Yaşanan ekonomik krizden dolayı çiftçiler ellerindeki malları satıyor.

Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV
Anahtar Kelimeler: vali balcı’dan müjde!

YAZARLAR