Say,“ Bu iddia tamamen asılsızdır”

Edremit Belediye Başkanı İsmail say CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın iddialarına cevap verdi.

Van 24.10.2022 11:41:00 0
Say,“ Bu iddia tamamen asılsızdır”
Tarih: 24.10.2022 11:41

VANGÖLÜ TV ÖZEL

CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın mecliste yaptığı konuşmada Van’ın Edremit ilçesine yönelik söylediği iddialara Edremit Belediye Başkanı İsmail say cevap verdi. Say yaptığı konuşmada Şunları söyledi:

Mahmut Tanal yaptığı konuşmada sanki gayrimenkullerin eşe dosta peşkeş çekildiğini iddia etmiştir. Bu iddia tamamen asılsızdır. Bu noktada herhangi bir bilgi ve belge bulunmamaktadır. Eğer varsa kamuoyuna ve savcılıklarla paylaşılmasını talep ediyoruz. Buradan kendilerini müfterih olduğunu asılsız iddialarla belediyemizi töhmet altında bıraktıklarını tüm kamuoyuna duyurumuzdur.

“ÇOK ŞÜKÜR 40 YILA YAKIN OLAN BİRÇOK SORUNU ÇÖZDÜK VE ÇÖZÜM AŞAMASINA GETİRDİK”

Belediyemizin yaklaşık olarak 4 yıldır başarılı çalışmaları sonucu hazımsızlık yaşıyorsunuz bunu buradan görüyoruz. AK Parti Belediyesi olarak Edremit’in çözülmeyen 40 yıla yakın alt yapıdan tutun, imarına kadar birçok sorununa el attık. Bunları yaparken belediyemiz bir borç altına koymadan yaptık. Kendi öz kaynaklarımızı geliştirdik, işgal altında olan gayrimenkullerimizi temizledik. Çok şükür 40 yıla yakın olan birçok sorunu çözdük ve çözüm aşamasına getirdik. Sadece son 3 yılda 60 KM yol aştık ve biz bu tür aslı olmayan iddialarında aşkımızı, şevkimiz kırmayacağının kanaatindeyiz.

Sayın Tanal ‘a çağrımızdır kendisi eline tutuşturulan aslı astarı olmayan bilgilerle uğraşacağına CHP Belediyelerindeki yönetime el atsın. 2022’de ellerinde bidonlarla su arayan vatandaşların sıkıntılarıyla ilgilensin ve yine 2022’de İstanbul’da çalışmayan ve yanan Metrobüslere baksın ve artık yalan, iftira siyasetinden vazgeçsin.

Kaynak: Vangölü TV


Haber Kaynak : Van Gölü TV
Anahtar Kelimeler: iddia tamamen asılsızdır”

YAZARLAR