İYİ Parti Tuşba ilçesi 2. Olağan kongresi yapıldı

İyi Parti Tuşba ilçe 2.olağan kongresi yapıldı. Kongrede İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Nezgin ve mevcut başkan Abdullah Akbaş aday oldu. Yapılan seçimde mevcut başkan Abdullah Akbaş yeniden başkan seçildi.

Van 22.12.2022 14:35:59 0
İYİ Parti Tuşba ilçesi 2. Olağan kongresi yapıldı
Tarih: 22.12.2022 14:35

VANGÖLÜ TV \ ÖZEL HABER

 “Yükümüz  ağır, yolumuz çetindir”

Meral Akşener’in gönderdiği mektubu okuyan İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Avukat Veysel Esen, “Milletimizin enerjisi de umudu da azaltmakta. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener'in selamlarını ve saygılarını getirdim. Müsaade buyurursanız kongrede huzurda bulunanlara mesajı var. O mesajını sizlerle paylaşmak isterim. Değerli milletimizi umutsuzluğa mahkûm eden, ülkemizi derin bir krize sürükleyen, bugünlerimizi tahrip, geleceğimizi tehdit eden, kirli bir düzenle mücadele etmek için yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda milletimizin sevgisi, desteği ve teveccühü ile her geçen gün başarıya bir adım daha yaklaşıyor sizlerin kıymetli çalışmaları, özverisi ve fedakârlığı ile daha da güçleniyoruz.

Biliyoruz ki tıpkı milletimiz gibi omuzlarımızdaki yük ağır sorumluluklarımız büyük yolumuz çetindir. Yüce Allah gayretlerinizi, ibadet sayısı en içten hayırlı kılsın. Sevgi ve saygılarımla.” Dedi.

“Siyasetçiler ayrıştırıcı değil, birleştirici olmalıdır”

 Bu memleket için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Tuşba İlçe Başkanı Abdullah Akbaş, “Bugün hepimiz demokratik bir süreci yerine getirebilmek için buradayız. Daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir Van için başta genel başkanımız Sayın Meral Akşener, olmak üzere bütün teşkilatımızla gece gündüz durmadan çalışmaktayız. Her gün ülkemiz için güzel günlere biraz daha yaklaşmaktayız. Umutluyuz. Çünkü ülkemizin güzel insanları iyi olan her şeyi sonuna kadar hak ediyor. Bunu yapabilmek için de elimden geleni ardına bırakmayan, geceli gündüzlü çalışan arkadaşlarla birlikteyiz. Bu konuda bu yüzden çok umutluyuz.  Biz inancımız gereği siyasete giren, siyasetçilerin ayrıştırıcı değil, birleştirici olduğuna inanan insanlarız. Siyasetçinin görevi toplumları ayrıştırma, kutuplaştırmak değil, birleştirmektir. Bizim hedefimiz Van'da her insanı, her aşireti bir araya getirebilmek için çaba sarf ediyoruz.” Şeklinde konuştu

“Birlik ve beraberlik içinde iktidar olacağız”

İyi bir Türkiye için çabaladıklarını söyleyen İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Nezgin, “Öncelikle ‘İYİ’ ailesi olarak iktidara adım adım yürüdüğümüz bugünlerde birlik ve beraberlik içinde iktidar olacağız. İyilik edenin iyilik bulacağı günlerimiz pek yakındır İyi bir Türkiye, iyi bir ekonomi, iyi bir gelecek için hepimiz iyileşeceğiz. Şimdi bizler burada Van ilimiz Tuşba ilçe başkanımızı seçmek için toplandık. Değerli vaktinizi bize ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum”. İfadelerini kullandı.

“En güzelini yapmak zorundayız”

Bu ülkeyi daha güzel yapabilmek için çalışmak zorunda olduklarını vurguyan İYİ Parti İl Başkanı Selim Özgekçe, “İçinde bulunduğumuz bu seçim arefesinde genel başkanlığımızın ve genel kurulumuzun. Almış olduğu kararlar doğrultusunda seçim öncesinde partimizi büyütmek, seçime hazır hale getirmek, daha çalışkan kadroları, daha güçlü kadroları partimizi büyütmek adına alınmış olan ve bizleri motive eden, bizleri güç katan bu kongre seçimlerimiz, partimiz için, milletimiz için hayırlara vesile olsun diyorum. Çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayana kadar elimizden ne gelirse en iyisini yapmak için bu ülkenin umudu Genel Başkanımız Meral Akşener'e her anlamda destek olmak için çalışacağız. Daha iyisini yapmak için çalışmak zorundayız. O yüzden diyorum ki gelin birlik olalım, gelin beraber olalım. Siz olmazsanız olmaz. Siz olmazsanız biz bir kişi eksiğiz. Gelin ülkemizi yeniden güçlü bir Türkiye haline getirelim.” Diye konuştu.

Kaynak: Van Gölü TV


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR