İnce, “Antrenörlerim okula gelerek beni keşfettiler “

Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası´nda 400 metrede rekor kıran Nevin İnce, 2024 yılında Fransa´nın başkenti Paris´te yapılacak olimpiyatlara da hazırlandığını Vangölü TV mikrofonları aracılığıyla aktardı.

Van Gölü TV 20.07.2022 15:03:14 0
İnce, “Antrenörlerim okula gelerek beni keşfettiler “
Tarih: 20.07.2022 15:03

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası´nda 400 metrede rekor kıran Nevin İnce, İstanbul´da 7 Şubat´ta düzenlenen Türkiye 20 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası´nda 400 metrede 55,52 saniye koşarak ve rekor kırarak Türkiye Şampiyonu oldu.
2024 yılında Fransa´nın başkenti Paris´te yapılacak olimpiyatlara da hazırlanan ince Vangölü TV mikrofonlarına yaptığı açıklama da şunları söyledi: 
Atletizm sporuyla yaklaşık olarak 4 yıldır uğraşmaktayım. Antrenörlerim okula gelerek beni keşfettiler. İlk yarışımı Ankara ‘da yaparak Türkiye şampiyonu oldum yapıldı. Orada Van’ın ismini duyurdum.
Daha sonra Fenerbahçe Spor Kulübüne girdim ve millî takım oluşturuldu orada da Balkan Şampiyonluğunu elde ettim. İstanbul’ da yapılan Türkiye salon şampiyonasında dünya şampiyonu Mizgin Ay’ a ait rekoru kırdım.

“HEDEFİM ÜLKEMİ VE VAN’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEKTİR” 
Bundan sonra ki hedefim 2024 yılında yapılacak olimpiyatlarda yarışarak ülkemi ve Van’ı en iyi şekilde temsil etmektir.

“AİLELERİN ÖNYARGILARINI KIRMAK BENİM İÇİN AYRICA GURUR VERİCİ BİR DUYGU “
En büyük destekçim ailem oldu. Birçok kişiye örnek olduğumu düşünüyorum. Ailelerin önyargılarını kırmak benim için ayrıca gurur verici bir duygu.

Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR