Bitmeyen Yolculuk 13. Bölüm: Vatandaşlar Ayanıs Kadınlar Plajı’nı nasıl buluyor?

Vangölü TV Ekibi olarak açılışı yeni gerçekleşen Ayanıs Kadınlar Plajı’na yüzmeye giden vatandaşlara ‘Yeni plajı, Van Gölü’nü nasıl buluyorsunuz?’ gibi soruları yönelttik, cevapları sizler için derledik.

Van 11.08.2022 16:22:40 0
Bitmeyen Yolculuk 13. Bölüm: Vatandaşlar Ayanıs Kadınlar Plajı’nı nasıl buluyor?
Tarih: 11.08.2022 16:22

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Tuşba Belediyesi tarafından ilçe halkına kazandırılan Ayanıs Kadınlar Plajı, düzenlenen törenle Van’a kazandırıldı. Van Gölü sahillerini gün yüzüne çıkaran projeleriyle dikkatleri çeken Tuşba Belediyesi, bölgede büyük bir eksiklik olan Kadınlar Plajı’nı halka kazandırdı. Plaja yüzmek için gelen vatandaşlar ise tek tek yaşadıkları duyguları, düşünceleri Vangölü TV mikrofonlarına anlattı.

VAN GÖLÜ’NÜN SUYU ÇOK TEMİZ, ÇOK BERRAK, ÇOK GÜZEL
Vangölü TV’de yayınlanan, “Bitmeyen Yolculuk” programı, açılışı yeni gerçekleşen Ayanıs Kadınlar Plajı’na yüzmeye giden vatandaşlara ‘Yeni plajı, Van Gölü’nü nasıl buluyorsunuz?’ gibi soruları yönelttiğimizde. “Van doğunun nadide şehirlerindedir. Her alanı çok güzel. Yeni açılışı olan Ayanıs Kadınlar4 Plajı’nı da çok beğendik. Van Gölü’nün suyu çok temiz, çok berrak, çok güzel. Bu sıcak havalarda temiz sularda serinlemek için buraya geliyoruz. Van gibi güzel bir şehrin bu gibi güzel çalışmalara, bu gibi alanlara çok ihtiyacı var.” şeklinde yorumlar aldık.

Değerli Vangölü TV izleyicileri, bitmeyen yolculuk programıyla gittiğimiz yollar bitmiyor. Yepyeni programlarla tekrardan karşınızda olacağız. Bizi izlemeye devam edin…   

Kaynak: Vangölü TV


 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR