Ak parti tuşba kadın kollarından vangölü tv ‘ye ziyaret

AK Parti Tuşba Kadın Kolları Birim Başkanları, 21 Ekim Gazeteciler Günü nedeniyle Vangölü TV Genel Yayın Yönetmeni Baki Karaca’yı ziyaret etti.

Van 21.10.2022 16:56:00 0
Ak parti tuşba kadın kollarından vangölü tv ‘ye ziyaret
Tarih: 21.10.2022 16:56

VANGÖLÜ TV \ ÖZEL

AK Parti Tuşba İlçe Kadın Kolları Sivil Toplum Halkla İlişkiler Birim Başkanı Ayten Kuncu ile Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Eda Çiftçi Gazeteciler Gününü nedeniyle Vangölü TV Genel Yayın Yönetmeni Baki Karaca ve Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Türk’ü ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyarette konuşan Eda Çiftçi, “AK Parti Tuşba Kadın Kolları teşkilatı olarak Gazeteciler Gününüzü kutlamak üzere sizleri ziyaret ettik. Kamuoyunun sesi ve vicdanı durumunda bulunan gazetecilik mesleğini başarılı bir şekilde sürdürdüğünüz için sizleri tebrik ediyoruz. Çalışmalarımızın kamuoyuna yansıtılmasında gösterdiğiniz çaba takdire şayandır. Bu anlamlı günde sizleri ziyaret ederek duygularımızı paylaşmak istedik.” Dedi. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Vangölü TV Genel Yönetmeni Baki Karaca, “bizde size çok teşekkür ediyoruz biz sabah sizin ziyaretinizi bizim usta Gazeteci Ziya Türk beyle konuştuk ben dedim ki Ak parti Tuşba Kadın kolları teşkilatı 21 Ekim Gazeteciler günü bizi ziyaret edecekti.

Ziya bey dedi ’ki bizim günümüzden haberimiz yok onlar bize hatırlatıyor hakikaten öyle yani biz çok yoğunuz birde kendimizden çok Gazetecilik mesleği böyle bir şey kendimiz den çok Halkı yaşadığımız şehri insanı Van’ı ülkemizi daha çok düşündüğümüz için kendi günümüzü unutuyor ihmal ediyoruz.

Sizin bize böyle bir günde günümüzü hatırlatıp ziyarete geldiniz için teşekkür ediyoruz bu nazik ve zarif ziyaretinizden ötürü kutluyorum sizleri çok teşekkür ediyorum.

Ekibinize yönetiminize başkanınıza bütün kadın kolları temsilcilerinize çok teşekkür ediyorum selamlarımızı Vangölü TV ailesi olarak gönderiyoruz buradan sağ olun.

Ziyaret Kuncu ve Çiftçi tarafından Gazeteci Baki Karaca ve Ziya Türk’e günün anısına verilen çiçek ile sona erdi.

Kaynak; Vangölü TV 


Haber Kaynak : Van Gölü TV

YAZARLAR