AK Parti Sorgun’da Mesut Kılıç’ı aday gösterdi

AK PARTİ’DE EKİM AYINDA START VERİLECEK OLAN KONGRELER ÖNCESİNDE İLÇE BAŞKAN ADAYLARI BİR BİR BELİRLENMEYE DEVAM EDİYOR. AK PARTİ SORGUN İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN HALİL ŞAHBAZ, MESUT KILIÇ, SELİM KOÇAK, SÜLEYMAN ŞAHAN VE BESİM İL

Yozgat 29.09.2020 11:21:14 0
AK Parti Sorgun’da Mesut Kılıç’ı aday gösterdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Yozgat’ın Sorgun İlçesinde tek listenin oya sunulacağı kongrede Mesut Kılıç’ı aday gösterdi.

AK Parti Genel merkez tarafından görevlendirilen İl koordinatörü ilçede gerek yüz yüze, gerekse telefonla ilçe başkanlığı için partililerle görüşmelerde bulundu. Genel Merkez aday olan; Selim Koçak, Mesut Kılıç, Süleyman Şahan ve resmi müracaatta bulunmaya İlyas Şenses’i 24 Eylül 2020 Perşembe günü Ankara’ya davet etti. Genel Merkezde yapılan mülakat sonucunda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir aracılıyla, Sorgun’da kamuoyunda ve teşkilat içerisinde ismi ön planda bulunan AK Parti İlçe Başkan adayı olarak Mesut Kılıç’ı gösterdiklerini açıkladı.

AK Parti İlçe Başkan adayı olarak Mesut Kılıç, yaptığı açıklamada, gerek siyasi tecrübesini, gerekse bilgi birikimiyle bu görevi en iyi şekilde yapacağını belirterek “AK Parti İlçe Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız. Bundan böyle İlçe Teşkilatı olarak hükümetimizin bize vermiş olduğu imkanları ilçemize seferber etmek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi. Tek listenin oya sunulacağı kongrenin Ekim ayının 2.haftasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR