Üsküdar’ da Bir Cumartesi

İstanbul’ un en güzide semtlerinden biri olan Üsküdar, defalarca gidip görmekten sıkılmayacağınız büyülü dünyası ile her yıl yüzlerce misafir ağırlıyor. Sadece bir gününüzü, burayı gezmek için ayırdığınız zaman hiç pişma

Yaşam 14.04.2021 09:08:13 0
Üsküdar’ da Bir Cumartesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İstanbul’ un en güzide semtlerinden biri olan Üsküdar, defalarca gidip görmekten sıkılmayacağınız büyülü dünyası ile her yıl yüzlerce misafir ağırlıyor. Sadece bir gününüzü, burayı gezmek için ayırdığınız zaman hiç pişman olmayacaksınız. Üstelik Anadolu Yakası avm seçeneklerine bakarak sevdiklerinize hediyeler alıp onları mutlu edebilirsiniz. Şimdi hep birlikte Üsküdar’ da gezilecek yerleri listeleyelim.

1- Kız Kulesi

Üsküdar denilince ilk aklımıza gelen yer, şüphesiz ki Kız Kulesidir. İstanbul’ un simgesi haline gelen bu yer kartpostallara, romantik film sahnelerine ve daha birçok yere konu olmuştur. İstanbul’ a gelen herkesin mutlaka görmek isteyeceği mekanlardan biridir. Karşısında bulunan çay bahçeleri ile gelen misafirlerini büyülü manzarası ile  en iyi şekilde ağırlamayı başarıyor.

2- Fethi Paşa Korusu

Üsküdar’ da muhteşem bir boğaz manzarasına sahip olan Fethi Paşa Korusu, giden herkesi huzur dolu atmosferinde misafir eder. Yemyeşil doğa manzarası ile zenginleşen görüntüsünü görünce yeniden gelmek için gün sayacaksınız. Geleneksel Türk mutfağı ile  kuş sesleri eşliğinde misafirlerine huzur dolu anlar yaşatıyor.

3- Beylerbeyi Sarayı

Üsküdar’ ın yanı başında bulunan Beylerbeyi Sarayı, İstanbul’ un en görkemli sarayıdır. Boğaz manzaralı konumu ve eşsiz manzarası ile gezmekten zevk alacağınız yerlerin başında geliyor.

4- Çamlıca Tepesi

Üsküdar’ da gezilebilecek yerler arasında en popüler olanıdır. İstanbul’ un en iyi manzaralarından birine sahip olan Çamlıca Tepesi ile sevdiklerinizle beraber muhteşem zaman geçireceksiniz. Üsküdar’ da yemek yiyebileceğiniz huzur dolu manzara imkanı sunan restoranlar ile gelen misafirlerini  en iyi şekilde ağırlamayı başarıyor.

5- Alışveriş Merkezleri

Anadolu yakası’ nda gidebileceğiniz ve içerisinde birçok marka ile alışveriş imkanı sunan https://nevcarsiuskudar.com/ ile sevdikerinizi mutlu edebilecek birbirinden farklı hediyeler satın alabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR