Tekne Kiralama

Tekneler her zaman özgürlüğün simgesi olmuştur. Teknede engin denizin üzerinde yol aldığınız her an özgür hissedersiniz. Rotanızı istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz, yeni yerler keşfedebileceğiniz bir teknede tatil yapmak istemez

Yaşam 23.12.2019 09:11:05 0
Tekne Kiralama
Tarih: 01.01.0001 00:00

Son yıllarda belirli otel konseptinden ve kara tatilinden sıkılan tatilciler tekne kiralaması yapmaya başlamışlardır.Benzersiz doğası ile Akdeniz ve Ege denizlerimiz tekne kiralaması yapmanız için en uygun olan kıyılara ve koylara sahiptir. Keşfedilmeyi bekleyen yemyeşil doğası ve eski medeniyetlere ev sahipliği yapmış koylara deniz üzerinden tekneniz ile ulaşabilirsiniz.

Arkadaş grubunuzu, kişi sayınıza uygun teknenizi kiraladıktan sonra rotanız, yeşilin ve mavinin en güzel tonlarını görebileceğiniz yerlerdir. Peki tekne kiralama yaparak hangi aktiviteleri yapabileceksiniz? Size aşağıdaki maddeler ile yardımcı olalım.

Öncelikle doğa ile iç içe olduğunuz, her derin nefes alışınızda huzur hissedeceğiniz bir tatile başlamış bulunuyorsunuz. Kuş cıvıltıları, denizin dalga sesleri ile gününüze erkenden uyanarak başlarsınız. Dinç bir şekilde uyanarak yeni günü selamlarsınız. Teknede bulunan ekibin hazırladığı kahvaltı masanıza geçin ve benzersiz koy manzarası eşliğinde dilediğinizce kahvaltınızı yapın.

Kahvaltıdan sonra ister denize girip serinleyebilir, bulunduğunuz koyda kısa yürüyüşlere çıkabilir veya isterseniz teknenin ön güvertesinde kahve keyfi yapabilirsiniz. Siz nasıl isterseniz…

Koyları gezerken bol bol fotoğraf çekip yaşadığınız anları ölümsüzleştireceğinize eminiz. Bulunduğunuz koydan hızlı bir şekilde keşfedilmeyi bekleyen diğer koya geçebilirsiniz. Gittiğiniz koy antik kalıntılara sahip bir koy ise bu kalıntıların arasında yüzüp su altı fotoğrafları çekebilirsiniz.

Öğle yemeği saati geldiğinde teknenize geçip güzel bir öğün yaptıktan sonra denizdeki aktivitelerinize devam edebilirsiniz. Teknede bulunan spor ekipmanları ile paddle board kullanabilir, dalış yapabilir, balık tutabilirsiniz. Kalabalık plajlardan sıkıldıysanız koylarda birkaç kişi ile yüzmek size çok iyi gelecektir. Maruz kalacağınız yüksek sesli plaj müziklerinin olmadığı yerlerde keyifle yüzüp aktivitelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknede kaptan ve yardımcı personel olacağı için yemek, temizlik gibi detayları düşünmezsiniz. Sadece tatilinizin tadını çıkarıp, vakit bulup okuyamadığınız kitapları deniz manzarası eşliğinde huzurla okuyabilirsiniz. Doğadan alacağınız pozitif enerjiyle yoga ve meditasyon yapabilirsiniz.

Akşam yemeğinizi gün batımı eşliğinde sevdiklerinizle birlikte uzun uzun sohbet ederek yapabilirsiniz. Gece olduğunda teknenin güvertesine geçip ay ışığının altında yüzlerce yıldızı izleyebilirsiniz. Dilerseniz sabah gün doğuşuna kadar vakit geçirip, günün ilk ışıklarına ve o muhteşem sakinliğe şahit olabilirsiniz. Yeşilin ve mavinin hiç görmediğiniz tonlarının aslında ne kadar yakınımızda olduğunu, kendimizi dinleyebilmenin, kendimize ve sevdiklerimize vakit ayırabilmenin aslında ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz.

Kısacası tekne kiralaması yaparak tatilinizi tamamen siz şekillendirirsiniz. Sizde bu sene tatilinizi tekne kiralama yaparak geçirmek JonathonYachting ile iletişime geçebilirsiniz.Jonathon ekibinin sizi çıkaracağı mavi yolculuk sonrasında şehre huzurla döneceğinize eminiz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR