Son Trend: Hazır Ofisler

Yaşam 24.04.2019 16:23:21 0
Son Trend: Hazır Ofisler
Tarih: 01.01.0001 00:00

Günümüzde artık pek çok hizmeti hazır olarak teslim almaktayız. Bunun en önemli sebebi, zamandan büyük tasarruf sağlayabilmektir. Artık insanların ofis hazırlamak için zaman ve bütçe ayırmalarına gerek yok. Sadece kişisel eşyaları ile hemen çalışmaya başlayabilirler. Özellikle Office İstanbul'un sunduğu hazır ofis sistemleri ile kuracağınız işin ofis boyutunu düşünmenize gerek kalmayacaktır. Bu sistem son dönemde oldukça popüler olmuş bir hizmettir.

 Yeni Ofis Sistemleri Nelerdir?

            Yeni iş kuracak, girişimcilerin başlangıçta yaşadığı en büyük sorun ofis kurulumuna ayıracakları zaman ve bütçedir. hazır ofis sistemleri ise, bu anlamda ihtiyacınız olan her şeyi sizlere oldukça uygun fiyatlara sağlamaktadır.

            Bu ofislerde, bir iş yerinde olması gereken bütün detaylar; mobilya, klima, toplantı odası, güvenlik ve temizlik gibi bütün hizmetleri aynı anda alabilirsiniz.

 Bu Hizmetlere Neler Dahildir?

            Office İstanbul'un hazır ofis hizmetleri oldukça geniş bir çerçevede hizmet vermektedir. En önemli amaç, sizin tek kalemde bir ofise ait olabilecek bütün hizmetli alabilmenizi sağlamaktır.

            Bu ofislerde; lüks mobilyalar, dekorasyon, klima, yazıcı, Tv, telefon, internet, güvenlik gibi bir ofis hizmetinize sunulmaktadır. Ayrıca bu ofisleri, esnek olarak kullanabilmeniz mümkündür. İsterseniz bir kaç gün isterseniz aylarca kullanabilirsiniz.

            Bu ofislerde, sizin firmanıza ait telefon tahsis edilmesi ve bu telefonlara cevap verme ve yönlendirme gibi sekreterlik hizmetleri de verilmektedir. Ayrıca, misafirlerinizin ağırlanması ve ikram yapılması da alacağınız ofis hizmetlerinin içerisinde olacaktır.

            Belirli bir süre kiralayacağınız bu ofislerin, tüm temizlik ve güvenlik hizmetleri de Office İstanbul bünyesinde yapılmaktadır. Sizin bu hizmetleri almak için herhangi bir bütçe ayırmanıza gerek kalmayacak. Ayrıca bu ofislerin; elektrik, doğalgaz, su, telefon gibi faturaları da kiralama bedeline dahildir. Size hizmet sonunda ekstra bir bedel çıkarılma ihtimali yoktur.

            Bir firmanın ihtiyacı olan bütün hizmetlerin tesis edilmesi, Office istanbul için en önemli amaçtır. Bu amaca uygun olarak, etkinlikler organize edebilir, diğer şirketlerle buluşmalar sağlayabilirsiniz.

            Misafirleriniz yine hizmet dahilinde karşılanacak ve ikramları yapılacaktır. Bu ofisler, pek çok girişimcinin ve kurumsal firmanın ihtiyacı olan tüm ofis hizmetleri oldukça uygun fiyatlara vermektedir.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR