SAÇ EKİMİ

Saç ekimi, son yıllarda ülkemizde hem kadın hem de erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen bir işlemdir. Erkeklerde daha çok olmak üzere dökülen saçlar herkesin problemi haline gelmektedir. Clinicexpert saç dökülmesi soru yaşayan hasta

Yaşam 30.07.2019 08:56:07 0
SAÇ EKİMİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saç ekimi, son yıllarda ülkemizde hem kadın hem de erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen bir işlemdir. Erkeklerde daha çok olmak üzere dökülen saçlar herkesin problemi haline gelmektedir. Clinicexpert saç dökülmesi soru yaşayan hastalarına ağrısız, garantili ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Clinicexpert’te Saç Ekim Operasyonu

Clinicexpert, saç ekimi alanında hastalarına memnuniyet duyacağı bir hizmet vermektedir. Clinicexpert, saç ekim operasyonunu toplamda 3 günde sonlandırmakta ve içinde bulunulan koşullara göre hastalarına lokal anestezi ya da sedasyon yöntemini uygulamaktadır. Herhangi bir risk barındırmayan bu işlemde Clinicexpert hastalarına 7 ile 10 gün arasında değişen iyileşme süresi ve ağrısız operasyon garantisini vermektedir.

Saç ekimi herhangi ciddi bir hastalığı olmayan ve 18 yaşını doldurmuş olan her bir bireye uygulanabilmektedir. Robot, FUE, Safir, Perkutan ve Choi/DHI tekniklerini kullanarak hizmet veren Clinicexpert, hastalarına 1 yıl içerisinde sonuç alma garantisini de sunmaktadır.

Eğer saç dökülmesi problemi yaşıyorsanız http://clinicexpert.com/tr/sac-ekimi/ avantajlarından, kadın ve erkeklere ayrı uygulanan kaliteli hizmetlerinden yaralanabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR