Saç Dökülmesine Karşı Şampuan İle Kafa Derinizde İyileşme Sağlayın - BIOXCIN

Saç dökülmesini önlemenize ve hatta biraz saçınızı yeniden uzatmanıza yardımcı olacak bir ürün mü arıyorsunuz? Öyleyse yalnız değilsiniz.  Saç dökülmesi oldukça yaygın bir durumdur ve pek çok kişi dökülme karşıtı şampuanlar

Yaşam 13.04.2021 10:03:53 0
Saç Dökülmesine Karşı Şampuan İle Kafa Derinizde İyileşme Sağlayın - BIOXCIN
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saç dökülmesini önlemenize ve hatta biraz saçınızı yeniden uzatmanıza yardımcı olacak bir ürün mü arıyorsunuz? Öyleyse yalnız değilsiniz.  Saç dökülmesi oldukça yaygın bir durumdur ve pek çok kişi dökülme karşıtı şampuanlar araştırmaktadır. Peki, saç dökülmesine karşı şampuan nedir ve doğru ürünü nasıl bulabilirsiniz? Bu soruları cevaplamak için bu metinde dökülme karşıtı şampuanlardan bahsettik.

Saç dökülmesine karşı şampuan nedir?

Saç dökülmesine sebep olan hormonu engellemeyi, incelmeyi yavaşlatmayı ve büyümeyi teşvik etmeyi vaateden bakım ürünlerine saç dökülmesine karşı şampuan denir. Dökülme karşıtı şampuanlar, hedefe yönelik olmalıdırlar. Saç dökülme sişampuanı, saç dökülmesine neden olabilecekse boreikdermatit (daha yaygın olarak kepek olarak bilinir) veya sedef hastalığı gibi en etkilidir. Ancak iltihap gibi ciddi durumlarda da dökülme miktarını azaltarak yardımcı olabilirler.

Dökülme karşıtı şampuan alırken nelere dikkat edilmeli?

Saç dökülme durumunuzu tedavi etmek için doğal etken maddeler içeren şampuanları arayın. Sülfatlar (myreth sülfat, sodyumla uril sülfat ve amonyumla uril sülfat), alkoller ve türevleri, propilenglikol, parabenler, ftalatlar, bazı saç bakım ürünlerinde kullanılırancak bunlardan kesinlikle uzak durmanız gerekir. Bu ürünler kafaderisine zarar vererek saç dökülmesinin daha da artmasına yol açabilir.

Ayrıca dökülme karşıtı şampuaniçin pH değerine de dikkat etmelisiniz. Saç derinizdeki ter, yağ veya sebum gibi maddeler pH değerini belirler. Bu mantonun pH'ıyaklaşık 4,5 ila 5,5'tir. Saçın asidik yapısı saç derisinde ve saçta mantar ve bakteri oluşumunu da engeller.

Piyasada, alışveriş sepetinizde biryer bulmak için birbirleriyle rekabeteden tonlarca saç dökülmesini önleyici şampuan vardır ve bu ürünlerin hepsi de çok büyük vaatlerde bulunur. Saç dökülmesine karşı doğru şampuanı bulabilmek için ilk olarak ürünün içeriği hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bioxcin, doğal ürünlerle saç dökülmesine karşı tedavi getirir. Bu sebeple Bioxcin kullananlar doğanın iyileştirici etkisini kafa derilerinde hissedebilirler.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR