Runner Nedir?

Runner, ev dekorasyonu denildiği zaman tekstil ürünlerinin dekorasyon üzerinde ki etkisi runner kullanımı ile stil sahibi insanları yansıtır. Runner yani eni dar fakat boyu uzun, uç kısımları zarf şeklinde katlanan kullanıldığı mekânın

Yaşam 27.06.2021 10:10:22 0
Runner Nedir?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Runner, ev dekorasyonu denildiği zaman tekstil ürünlerinin dekorasyon üzerinde ki etkisi runner kullanımı ile stil sahibi insanları yansıtır. Runner yani eni dar fakat boyu uzun, uç kısımları zarf şeklinde katlanan kullanıldığı mekânın havasına bambaşka bir hava katan dekoratif bir üründür. Masanın üzerine tek başına serilerek kullanılır ancak tercihen masa örtüsü üzerine farklı bir hava katmak için runner kullanılır.

Runner ismi ilk başta kulağa yabancı ve yeni bir ürün gibi gelse de tarihi eskiye dayanır. Osmanlı Saray sofralarının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş farklı stil ve tarzda kullanımı oldukça yaygındı. Şık sunumlarınıza, davetlerinize küçük dokunuşlarla zarafet ve karakter katmak değişik model ve tarzda runner modellerini kullanabilirsiniz.

Runner Kullanımı ve Çeşitliği

Günümüzde gelinen noktada zengin ürün yelpazesiyle dekoratif ürün çeşitlilik ve kalitesi tartışılmaz bir noktaya gelmiştir. Ancak yaratacağınız farklı dekoratif stil tarzınız için büyük paralara ihtiyaç duymadan, küçücük dokunuşlarla bütçenize uygun sayısız alternatif arasından seçim yapabilirsiniz. Runner, kullanım kolaylığı, kolay serilir ve toplanır olması, leke tutmayan kumaşlardan üretilir olması sayesinde hayatımıza hız ve pratiklik sunduğu için de birçok kişi tarafından sevilerek tercih edilir.

Kullanıldığı yerin odanın, masanın bir anda havasını değiştirerek kullanılan objelerle bütünlük sağlamasını sağlayarak farklı bir ambiyans oluşturmak düşük maliyetlerle oldukça mümkün. Satın alacağınız ürünün kalite ve kumaşını göz ardı etmeyenlerdenseniz sizi https://www.madamecoco.com./runner-amerikan-servis/ adresini ziyaret ederek runner modellerine ulaşabilir ve zevkinize göre seçim yapmaya davet ediyoruz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR