Rent a Car Hizmetinde Lider Marka: Avec

AvecRent a Car firmamız ile birlikte bireysel ya da kurumsal olarak rent a car hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bilindiği üzere bazı durumlarda araç kiralamak araç satın almaktan çok daha kârlı olabiliyor.

Yaşam 22.03.2020 08:31:44 0
Rent a Car Hizmetinde Lider Marka: Avec
Tarih: 01.01.0001 00:00

Özellikle kurumsal firmalar, işletmeler ve buna benzer modellerde rent a car ile ulaşım sorununu çözmek, araç satın almaya göre daha avantajlı olabiliyor. Firmalar ve bireyler de giderek Rent a Car hizmetinin daha fazla farkına varılmaktadır. En basitinden kiralık araçların bakım, onarım, kasko ya da sigorta gibi zorunlu masrafları bulunmamaktadır. Kiraladığınız aracın fiyatları belirlenirken bu kalemler göz önüne alınmaktadır. AvecRent a Car filosundaki araçlar; kaliteli, güncel modeller ve yaşlı olmayan olan araçlardır. Bu şekilde kaliteli bir sürüş deneyimini de yaşayabilirsiniz.

AvecRent a Car olarak bizlerin vermiş olduğu hizmete pek çok şehirden ulaşabilirsiniz. Kaliteli hizmet anlayışını benimseyen ve her geçen gün kendini geliştirmeyi amaçlayan firmamız, müşterilerini memnun etmeye çalışmaktadır. Firmamız bünyesinde barındırdığımız kaliteli araçlarımızla da müşterilerimize verimli sürüşler sunmaktayız.

Bazen iş ya da seyahat amaçlı farklı şehirlere gidilmesi gerekebilir. Bu durumlarda elinizin altına kullanabileceğiniz araçların olmaması günlük hayatınızı etkileyebilir işleriniz gecikebilir. AvecRent a Car gibi çözüm odaklı bir marka olduğu sürece araçlarımızı kullanarak işlerinizi halledebilirsiniz!

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde rent a car ihtiyaçlarınız için hemen https://www.avecrentacar.com/ adresini ziyaret ederek AvecRent a Car kalitesiyle birbirinden farklı araçları en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz.

Araç Kiralama Koşulları

Müşteriler gerçekleşebilecek trafik kazalarına karşı her zaman trafik kural ve kanunlarına, Kara Yolları Yönetmeliği’ne uygun hareket etmek zorundadır. Müşteri kurallara uymaz ise ortaya çıkabilecek olumsuz durumlardan sorumludur. Araç segmentine göre kullanım yaşı ve ehliyet süresi değişmektedir.

Ekonomik Sınıflı Araçlar; En az 21 yaşında ve 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. (Volkswagen Polo, Renault Clio, Fiat Egea, Peugeot 301 ve Renault ClioSymbol,SEATIbiza)

Orta Sınıf Araçlar; En az 24 yaşında ve 3 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. ( Volkswagen Golf, VolkwagenJetta, SEAT Leon, Renault Megane, Renault Captur, Audi A3, DaciaLodgy, DaciaSandero, Audi Q2,SEAT Arona)

Üst Sınıf Araçlar; En az 26 yaşında ve 4 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekir. (Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Skoda SuberB,  Nissan Qashqai, Skoda Karoq)

Premium Araçlar; En az 27 yaşında ve 5 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. ( Audi Q7,Audi Q5, Audi A6, Audi A5, Audi A4,Audi A3 Cabrio, Volkswagen Arteon, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Caravelle, Skoda Kodiaq)

Kilometre Sınırına Göre Fiyatlandırma

AvecRent A Car kiralama süresi minimum 24 saat, aylık kiralamalarda ise 30 gündür. Aylık kilometre sınırı 30 gün üzerinden hesaplanmaktadır. Kilometre limitleri araç sınıflarına göre farklılık göstermektedir. Ekonomik, orta ve üst sınıf araç gruplarında günlük 400 km, aylık maximum 4.000 km’dir. Premium araç gruplarında ise günlük 300 km aylık maximum 3.000 km olarak belirlenmiştir. Müşteri km sınırını doldurmuş ise araç teslimi sırasında, ekonomik ve orta sınıf araç gruplarında 100 km başına 15 TL + KDV, üst sınıf araç gruplarında 25 TL + KDV ve Premium sınıf araç gruplarında ise 50 TL + KDV ücret ödemektedir.

Araç Teslimi

● Kiracı aracı, araca ait tüm belgeler, aksesuar avadanlıkları, yedek lastiği ile birlikte teslim aldığı gibi araç kiraladığı istasyona veya sözleşmede belirtilen başka bir yerdeki Kiraya Veren ofisine iade edecektir.

● Aracın kiralama sonrası çıkış yapacağı ofisten müsaitlik doğrultusunda 5 kilometreye kadar teslim alınması ve/veya teslim edilmesi ücretsizdir.

● 40 km’ye kadar olan mesafelerde teslim alma ve/veya teslim etme hizmeti 80-TL’dir.

● Firmamızdan yapılacak ilk kiralamalarda adrese teslim hizmeti verilmemektedir.

● 30 km üzerinde mesafelerde teslim alma ve etme hizmeti verilmemektedir.

● Kiracı aracı teslim almadan önce finansal analiz yapılır, ofis yetkilileri bu finansal analiz dahilinde aracı teslim etmeme hakkını saklı tutar.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR