Psikoograndevum.com ile Yüz yüze ve Online Terapi

Psikolograndevum.com olarak  online terapi ve yüz yüze terapilerimiz hakkında bilgi almak isterseniz sizleri web sitemize bekliyoruz. Web sitemize giriş yaparak uzman kadromuza tüm doktorlarımızın öz geçmişine ve hasta yorumlarına bakabilirsi

Yaşam 16.07.2021 23:42:05 0
Psikoograndevum.com ile Yüz yüze ve Online Terapi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Psikolograndevum.com olarak  online terapi ve yüz yüze terapilerimiz hakkında bilgi almak isterseniz sizleri web sitemize bekliyoruz. Web sitemize giriş yaparak uzman kadromuza tüm doktorlarımızın öz geçmişine ve hasta yorumlarına bakabilirsiniz. Bizlerin amacı sizin her zaman yanınızda olup iyi hissetmenizi sağlamaktır. Bizlere başvuran bizleri tercih eden hastalarımıza ister yüz yüze ister online olarak destek oluyor onların kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlıyoruz. Bizlerin her zaman önceliği hastalarımızın psikolojik rahatlığı ve memnuniyetidir. İzmir’in en iyi psikolog merkezlerinden birisi olmamızın nedeni sizlerle olan iletişimimiz doktorlarımızın takdire şayan tecrübesidir.Sitemize giriş yaparak uzman kadromuzu inceleyebilir herhangi bir sorununuz var ise danışanlarımız ile iletişim kurabilir aklınıza takılan tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Su an da bulunmuş olduğumuz pandemi koşulları sebebiyle online terapiler yoğun ilgi görmekte fakat güvenilir bir psikolog merkezi bulmak ve ulaşmak ta zor olsa gerek. Yapmış olduğumuz online terapiler ile önceliğimiz hasta memnuniyetidir doktorlarımız hastalarıyla özverili bir şekilde ilgilenip terapileri bitse dahil hastaların istekleri doğrultusunda psikolojik danışmanlık hizmeti ile hayatlarına dokunmaktadırlar. Online terapilerimiz yüz yüze olduğu gibi hassasiyetle yapılmakta olup merkezimize ulaşamayan ve güvenilir psikolog merkezi bulmakta zorluk yaşayan hastalarımız için kolaylık sağlamaktadır.

Sayfamızı sadece online terapi yüz yüze terapiden ziyade mevcut olan bilimsel araştırmalar sonucu yazılan bloglarımızı okuyabilir ya da psikolojik testlerimizi denemek için de inceleyebilirsiniz.

Psikoloji Testlerimiz

Sitemizde bulunan bu kısımda sizler için hazırlanmış olup tamamen bilimsel araştırmalar sonucu hazırlanmış testlerimiz bulunmaktadır. Sizler de bu testleri deneyebilir farkında olmadığınız fakat belirtilerini gösterdiğiniz psikolojik rahatsızlığınızın farkına varıp önlemini alabilirsiniz.

Test Başlıklarımız;

Blog Yazılarımız

Sitemizde bulunan bu kısımda sizler için bilimsel araştırmalar sonucu çağımızın sorunları ve bu sorunlar ile nasıl baş edilebilir bunlar ile alakalı blog yazılarımız hazırlanmış olup tamamen siz değerli okurlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Blog Yazılarımız ;

  • Ebeveynlik Stresi
  • Çocukluk Çağı Korkuları
  • Sosyal Fobi
  • Çocuğum Yemek Yemiyor
  • Psikolojik Nefes Darlığı


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR