Kedi Kovucu Köpek Konservesi Minik Dostunuzun İhtiyacı Olan Tüm Pet Shop Ürünleri Kurye Mama

Minik dostlarımızın ihtiyaçları son derece önemli bir konudur. Bunun için günümüzün teknolojileri gelişim kaydetmektedir. Bizlerde bu gelişimleri yakından izleyip takip halinde olmamız gerekir. Bu konuda birçok araştırılması gereken ü

Yaşam 24.12.2021 09:04:49 0
Kedi Kovucu Köpek Konservesi Minik Dostunuzun İhtiyacı Olan Tüm Pet Shop Ürünleri Kurye Mama
Tarih: 01.01.0001 00:00

Minik dostlarımızın ihtiyaçları son derece önemli bir konudur. Bunun için günümüzün teknolojileri gelişim kaydetmektedir. Bizlerde bu gelişimleri yakından izleyip takip halinde olmamız gerekir. Bu konuda birçok araştırılması gereken ürün vardır. Bu ürünlerin aynı sitede toplanmış olması bizim için rahatlık sağlar. kuryemama.com sitesinde evcil minik dostlarımızın ihtiyaç duydukları ürünleri bizlere kampanyalı olarak sunmaya devam ediyor.

Kampanyalı ürünler cep dostu olduğu gibi diğer ürünlere daha çok para kalıyor olmasından dolayı kedi ve köpeklerimize daha çok ürün satın almanıza olanak sağlıyor. Yine her şey minik dostlarımız içindir. Bazen köpek mamaları bazen kedi oyuncakları bazen takviye ilaçlar kampanyaya giriyor.

Kedi Kovucu

Hayatımızın içinde gerek evlerimizdeki gerekse sokaklarda hayvanlar bulunuyor. Maalesef ki bazen bu hayvanların bazılarına alerjimiz olabiliyor. Daha çok kedi alerjileri olan insanlar var. Bazen kedilerden korkan insanla da vardır. Bazende evdeki kedilerimizin ulaşmasını istemediğimiz bitkilerden uzaklaştırmak isteriz. Bu gibi durumlardan neler yapmamız gerekir derken kendimizi internet tarayıcısında araştırma yaparken buluyoruz.

Kedi kovucu olarak aradığımızda karşımıza birçok seçenek çıkıyor. Bazıları elektronik şekilde bazıları manuel modellerdir. Bunların fiyat yelpazesi de oldukça geniştir. Manuel olanlar genellikle sprey tarzı modellerdir. Kedilerimizin üzerine püskürttüğümüz eşyalarınıza veya kendi üzerimize sıktığımız zaman kediler buralara yaklaşamıyor.

Bu püskürtmeli cihazların içinde bir çeşit aromatik bileşen vardır. Genel olarak çoğunlukla turunçgilli kokuları vardır çünkü kedilerin bu kokuları sevmediği biliniyor. Diğer bir model ise ultrasonik dalga yayan cihazlardır. Bu dalga boyları kedileri rahatsız ediyor ve kediler buradan uzaklaşıyorlar. Bu cihazların çeşitli boyları mevcuttur.

Kedi Kovucunun Zararı Var mıdır?

Bu her iki yöntem de kedilerimize hiçbir zarar vermez. Doğal yöntemler olarak yerlerini korumaktadırlar. Ultrasonik kedi kovucu cihazların yaydığı dalga boylarını biz insanlar hissedemeyiz. Ultrasonik dalga yayan bu kedi kovucu cihazların ne insanlara ne de kedilere herhangi bir zarar vermediği göz önüne alırsak evlerimizde de bu cihazları kullanabileceğimizi söylemek mümkün.

Birinci katlarda ikamet eden ev sakinleri evlerinde açık unutulan pencere veya balkonlara gelip evlerinizin hijyen alanlarını minik patileri ile kirletiyorlar. Sokakta yaşayan kedilerin hijyenik olmaması sebebiyle bu cihazları eğer isterseniz bahçenize dahi konumlandırabilirsiniz.

Kampanyalı Köpek Konservesi

Köpek konserveleri her zaman kurtarıcıdır. Köpek konserve mamaları her bütçeye uygun şekilde vardır. Konserve mamalar köpeklerimizin yaş aralığına göre değişkenlik gösterir bunları iyice öğrenip o yaşa uygun almalıyız. Çünkü bebeklik erişkinlik yaşlılık dönemi gibi zamanlarında onların besin ihtiyacını karşılamak önemli bir husustur.

Aynı zamanda kuru mama yaş mama olarak farklılıkları vardır. Konserve mamaları gün aşırı verilmelidir. Aynı zamanda bu mamaların köpeklere koklatılması onların iştahlarını arttırır. Bu mamaların yürüyüşünü yapan köpeklere yürüyüş sonrası verilmesi çok daha sağlıklı olacaktır. Günlük verilmesi gereken miktarında oldukça önemlidir. Ortalama bir yetişkin köpeğe 400 gr verilmesi onların ihtiyacını yeterince karşılayabilecek ölçüde olacaktır.

Sürekli Konserve Mama Kullanılması Doğru mudur?

Burada uyarmamız gereken bir noktada vardır. Sürekli konserve mama ile beslenen evcil köpeklerimizde bazı deri sorunları ortaya çıkabileceğini sakın unutmayalım. Onlara iyilik yapacak iken kötülük yapmayalım diye kontrollü olmalıyız. Aldığımız mamalar ucuz ve kalitesiz olmamalı. Markasına dikkat etmeliyiz. Tercihen deniz ürünleri ağırlıklı konserve mamalar vermeliyiz.

Kampanyalı köpek konservesi arayışında istek muhakkak kaliteli olmasına da bakmalıyız. İçeriğinde OMEGA 3 bulunması önemli bir husustur. Köpeklerimizin iştahla yemeklerini yemeleri için bunlar önemli noktalardır. İştahlarını da açtığı için günün geri kalanında bizlere kolaylık sağlayacak ve beslenmeleri yeterli düzeye çekilmesi sağlanmış olacaktır.

Formun Üstü

Formun Altı


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR