İstanbul Avrupa Yakası Paintball Keyfi

İnsanların günlük streslerinden uzaklaşıp, doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirmelerini sağlayan Paintball oyunu, tüm dünya gibi ülkemizde de çok popülerdir. Paintball, oyunu ekipler halinde oynanan, bir strateji oyunudur.

Yaşam 28.07.2020 12:39:07 0
İstanbul Avrupa Yakası Paintball Keyfi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İnsanların günlük streslerinden uzaklaşıp, doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirmelerini sağlayan Paintball oyunu, tüm dünya gibi ülkemizde de çok popülerdir. Paintball, oyunu ekipler halinde oynanan, bir strateji oyunudur. Temel hedef, ellerindeki boya atan silahları kullanarak, senaryoya uygun bir şekilde rakibi yenmektir. Firma, paintball İstanbul Avrupa yakası için kaliteli ve konforlu hizmet sunuyor. İş veya okul arkadaşları, firmanın sahalarından birinde oyun oynayabiliyorlar. Firmanın Avrupa Yakası'nda 4 adet sahası vardır. Müşteriler, kendilerine en yakın olanı tercih edebilir ve rezervasyon yaptırabilirler.

Pantball Kıyafetleri

Paintball oyununun bazı kuralları vardır. Bu kuralların en başında ise, ekipman gelir. Güvenli bir şekilde oyun oynayabilmek için, ekipman kullanılması gereklidir.

Peki, paintball ekipman ve kıyafeti nelerdir?

  • Kamuflaj
  • Koruma Yeleği
  • Eldiven
  • Maske
  • Silah

Bu kıyafet ve ekipman oyun başlamadan önce firma tarafından verilmektedir. Her kullanımdan sonra, firma, ekipmanı ve kıyafeti steril hale getirmekte ve bir sonraki müşteriye bu halde teslim etmektedir.

Paintball Sahaları

İstanbul Avrupa Yakası, oldukça kalabalık bir nüfusa sahiptir. Burada yaşayan insanların okul ve iş nedeniyle, hayatları rutin bir tempoda devam etmektedir. Ayrıca, İstanbul'da yaşayanlar için doğayla iç içe olmak bir terapi anlamı taşımaktadır. İstanbul'u terk etmeden ama İstanbul'un dışındaymış gibi, yemyeşil bir ortamda olmak herkese iyi gelir. Paintbal işte bu bakımdan son derece cazip bir oyundur.

Firmanın, Avrupa Yakası'nda farklı lokasyonlarda sahaları var.

  • Büyükçekmece
  • Beylikdüzü
  • Avcılar
  • Çatalca

Müşteriler, bu sahalardan, kendilerine yakın olanı tercih ederek, rezervasyon yaptırabiliyorlar.

Paintabll Rezervasyon

İnsanlar, oyun oynayacakları ekibi hazırladıktan ve güne karar verdikten sonra, firmayı arıyorlar. Firmadaki uzman, müşteriye en rahat ulaşacağı sahayı, bu sahanın özelliklerini ve rezervasyon için uygun saat dilimini bildiriyor. Buna ek olarak, firma, sahanın rahatlıkla bulunabilmesi için, müşterinin cep telefonuna konum atarak yardımcı oluyor.

Paintball Fiyat

Süre sınırlaması olmaksızın, 100 top 35 TL, 200 top ise 50 TL fiyatla oynanabiliyor. Müşteri, rezervasyon ve fiyat öğrenmek için, 8:00 ile 23:45 arası firmayla iletişim kurabiliyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR