İlker Yavuz Kaç Yaşında Nereli?

13 yaşında Hasan Ali Yücel sahnesinde oyunculuk deneyimi yaşayan İlker Yavuz, sosyal medyada da milyonlarca takipçisi ile sevilen yapısını gözler önüne sermektedir. Günümüzdeki popülaritesini gelecek yıllara taşıyacağına kesin gözü

Yaşam 31.08.2021 16:16:56 0
İlker Yavuz Kaç Yaşında Nereli?
Tarih: 01.01.0001 00:00

13 yaşında Hasan Ali Yücel sahnesinde oyunculuk deneyimi yaşayan İlker Yavuz, sosyal medyada da milyonlarca takipçisi ile sevilen yapısını gözler önüne sermektedir. Günümüzdeki popülaritesini gelecek yıllara taşıyacağına kesin gözü ile bakılan İlker Yavuz, yakışıklılığı ile de ünlü modacıların kreasyonlarında boy göstermiş ve beğeni toplamıştır. Yakışıklı oyuncu, Yerli Lucifer adı ile anılması ile daha büyük bir kitleye hitap ediyor. İlker Yavuz'u instagram hesabından da takip etmek mümkün oluyor.

Oyuncu İlker Yavuz, Yerli Lucifer

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz oyuncu İlker Yavuz, adını ilk olarak Bülent Bilgiç'in gençliğini canlandırdığı Farklı Desenler dizisindeki rolüyle izleyicilere tanıtmıştır. İnstagram üzerinden yaptığı kısa skeç ve oyunlarla herkesin gözdesi olan oyuncu 31 yaşında olmasına rağmen son derece popülerdir. Yakışıklı yıldız aynı zamanda Yerli Lucifer olarak ün saldı.

Hareket ve mimiklerinin yanı sıra face olarak da Lucifer dizisinin ünlü yıldızı Tom Ellis'e benzeyen İlker Yavuz, halen İnstagram hesabı üzerinden takipçilerine en kaliteli içerikleri sunuyor. 1989 yılında İstanbul'un Üsküdar semtinde dünyaya gelmiş olan yakışıklı oyuncu aslen Erzurumlu olmasına rağmen İstanbullu olarak bilinir. Oyunculuk, modellik ve mankenlik yapan oyuncu aynı zamanda güzel Türkçesi ile sevenlerine esprili dille özel şovlar hazırlar.

İlker Yavuz Kimdir?

Her rolü başarılı bir şekilde canlandıran İlker Yavuz, Youtube sosyal medya kanalında kısa filmler ve teaserler şeklinde yayınlanan Tezgâh adlı dizide Vedat karakterini canlandırıyor. Canlandırdığı karakterin tüm özelliklerini seyirciye yansıtmasıyla beğeni toplayan genç oyuncu, tahsilini de karakter ve konuşmalarına yansıtıyor.

İlker Yavuz, otoriteler tarafından dizilerin aranılan ismi olmaya aday olarak gösterilmiştir. Genç yetenek oyunculuk ve modellikte başarılı olduğu kadar üniversite hayatında da başarılıdır. Karakteri ve düzgün kişiliği ile İnstagram'da da çok beğenilen ve takip edilen bir hesaba sahiptir.

 

İlker Yavuz Kaç Yaşında Nereli?

İlker Yavuz'u instagram hesabından takip eden hayranları bulunurken aynı zamanda oyunculuğu ile de takip eden bir hayran kitlesi vardır. İlker Yavuz 31 yaşında ve aslen Erzurumludur. Çeşitli oyunculuk deneyimlerine sahip olan genç, aynı zamanda bazı ünlü markalarda da modellik ve mankenlik yapmasıyla bilinir. Genç yetenek daha 13 yaşındayken oyunculuk konusunda başarılı olacağını göstermiş ve tiyatro sahnesi almıştır. Ardından farklı dizilerde küçük küçük ve kısa roller aldı.

Youtube'da yayınlanan Tezgâh adlı yapıtta Vedat rolüyle karşımızda olan İlker Yavuz canlandırmış olduğu karakterlerde gerçekçi bir oyunculuk yeteneğine sahiptir. Her rolün üstesinden gelecek bir karaktere sahip olan İlker Yavuz, geçtiğimiz gün yapılan bir röportajda sarf etmiş olduğu söz ile gündeme geldi. Açık yürekliliği ile açıklama yapan İlker Yavuz, oyuncu olmak için ata binmenin önemini vurgulayarak, espri yapar. Dizilerde sürekli olarak ata binme sahnelerinin bulunması, İlker Yavuz'un esprili bir gönderme yaptığını da akıllara getirir.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR