Hasır Çanta

Özellikle son 2-3 yılda çok sık karşılaştığımız bir hasır modası var. Özellikle yaz ve bahar aylarında tercih edilmekte.

Yaşam 23.07.2020 16:25:44 0
Hasır Çanta
Tarih: 01.01.0001 00:00

Özellikle son 2-3 yılda çok sık karşılaştığımız bir hasır modası var. Özellikle yaz ve bahar aylarında tercih edilmekte. Oldukça da şık bir görüntüsü olduğunu söyleyebiliriz. Ayakkabılarda, sandeletlerde, ev eşyalarında kullanılan hasır görünümlü detaylar oldukça sevilmekte. Hasır sepetler, çantalarda yine aynı şekilde. Kolaylıkla hemen hemen her yerde bulunabilen hatta evde dahi yapılabilen hasır çanta ürünleri artık plajlar, beachler dışında günlük hayatta sokak modasına kadar gelmiş durumda ve oldukça da yaygın kullanılmaktadır. Bu çantalar şık olmalarının yanı sıra aynı zamanda ferah, adeta deniz esintili bir görüntü oluşturmaktadırlar.

Hasır Çanta Kombini

Tabi ki kombinimize göre farklı modellerde çanta tercih etmek isteriz. Hasır çanta kullanmanız aslına bu konuda size büyük bir avantaj oluşturur. Çünkü zaten yaygın kullanımda olan deri, kumaş çantaları görmekten sıkıldığımızdan, o çantalara daha aşina olunduğundan kullandığınız çanta hasır ise ilk bakışta dahi hemen dikkat çekecektir. Bu yüzden ne ile kombinlerim diye düşünmekle hiç vakit kaybetmeden  https://www.lidyana.com/hasir-cantalar  adresinden en güzel modeller için arama yapabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR