2021 Slim Fit Takım Elbise Modelleri

Bedene tam oturan, vücudu saran özelliğe slim fit denilmektedir. Dar kalıp anlamına da gelen bu özellikte kıyafetlerin bel, bacak, basen, kol kısımları dökümlü olmaz. Yazlık ve kışlık 2021 Slim Fit Takım Elbise Modelleri kategoriler içe

Yaşam 26.02.2021 08:58:10 0
2021 Slim Fit Takım Elbise Modelleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bedene tam oturan, vücudu saran özelliğe slim fit denilmektedir. Dar kalıp anlamına da gelen bu özellikte kıyafetlerin bel, bacak, basen, kol kısımları dökümlü olmaz. Yazlık ve kışlık 2021 Slim Fit Takım Elbise Modelleri kategoriler içerisinde en çok aranan ürün seçenekleridir. İmaj olarak çok daha tarz bir görüntü oluşturan bu modeller, farklı desen, doku, renk ve aksesuarlarla kullanım alanlarına uyumlu olmaktadır. Ancak bu kalıpların seçimlerinde uygun beden ölçüleri önemlidir. Aksi takdirde hoş bir görüntü ortaya çıkmaz.

Şal Yaka Slim Fit Takım Elbise Modelleri

Şal yaka takım elbiseler genellikle özel davetlerde kullanılan tasarımlar olmaktadır. Tasarım olarak düz renkler ön plana çıkmaktadır. Özellikle yaka kısımlarında aynı rengin daha koyusu, daha parlağı ya da siyah gibi zıt renklerde tasarımlar şıklık sunmaktadır. Siyah ya da lacivert bu alanda en çok tercih edilen slim fit modelleri arasında yer alır. Bordo, zümrüt yeşili, mavi gibi renk tonlarında şık modellerde salon düğünlerinde kullanılabilir. Kadife kumaş seçenekleri 2021 Slim Fit Takım Elbise Modelleri içerisinde çok başarılı uyumlar oluşturuyor. Jakarlı tasarımlarda farklı tarzlara hitap ediyor.

Çentik Yaka Slim Fit Takım Elbise Modelleri

Klasik modellerde çentik yaka tasarımlar çok beğeniliyor. Düz ya da ekose tasarımlarda bu tarz modeller casual tarzlar için kullanılabilir. Ofis konseptlerinde de sadelikleri ile oldukça kullanışlı ve rahat uyumlar sağlayabiliyor. Ekose tasarımlı takım elbiselerde slim fit kalıpları ile beylerin en çok tercih ettiği tasarımlar arasında yer alıyor. Renk olarak koyu renkler öne çıksa da farklı kullanım alanları ve mevsim şartlarına göre mavi, krem, taba, ekru gibi renk tonları da slim fit takımlarda kullanılabiliyor. https://www.wessi.com/slim-fit-takim-elbise

Kırlangıç Yaka Takım Elbise MOdelleri

Kırlangıç yaka 2021 Slim Fit Takım Elbise Modelleri hem casul tarzlar için hem de şık konseptlerde kullanılabilecek tarzlar oluşturuyor. Özel davetlerde kullanılabilecek kombinlerde yaka kısımlarında kullanılan farklı renk tonları konseptinize seçkin ve göz alıcı bir şıklık katıyor. Günlük kombinlerde de imajınıza güçlü bir tarz katmakta ve her alanda çok beğenilen kombinler elde edilmesine zemin oluşturmaktadır.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR