Altınova’da "e-imar" uygulaması

YALOVA ALTINOVA BELEDİYESİ TARAFINDAN VATANDAŞLARIMIZIN EN HIZLI VE KOLAY ŞEKİLDE İMAR BİLGİLERİNİ SORGULAMALARINI OLANAK SAĞLAYAN “E-İMAR” UYGULAMASI HİZMETE AÇILDI. (MEHMET MERCAN/YALOVA-İHA)

Yalova 17.09.2020 14:04:28 0
Altınova’da "e-imar" uygulaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Altınova Belediyesi tarafından vatandaşların hızlı ve kolay şekilde imar bilgilerini sorgulamalarını imkân sağlayan “e-imar” uygulaması hizmete açıldı.

Altınova Belediyesi Resmi internet sitesi www.altinova.bel.tradresinde hizmete alınan uygulama kapsamında vatandaşlarımız imar durumu bilgilerine kısa sürede erişim sağlayabilecekler. Vatandaşlar imar durumu bilgilerine keos.altinova.bel.tr/imardurumu/index.aspx adresinden ulaşabilecek. Vatandaşlar, İmar Durumu uygulaması içindeki ‘Hesap Alanı’nda bulunan “Bilgi” butonundan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Parsel Sorgulama Uygulamasına bağlanıp, Parsel Bilgilerine ve Uydu Görüntüsüne; “Kadastro Parsel Konum Bilgisi” bölümünden de ilgili taşınmazların konum bilgilerine Google Maps, Yandex Maps ve OpenStreet Maps üzerinden rahat bir şekilde ulaşabilecekler.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR