Van’da “Rol Model” projesi

Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Van Çocuk Evlerinde kalan çocuklar, “Rol Model” projesi kapsamında üniversite öğrencileri ile avukat, doktor, mühendis, öğretmenlerle bir araya geldi.Çocuk hizmetlerinden.

Van 18.04.2019 15:33:20 0
Van’da “Rol Model” projesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Van Çocuk Evlerinde kalan çocuklar, “Rol Model” projesi kapsamında üniversite öğrencileri ile avukat, doktor, mühendis, öğretmenlerle bir araya geldi.

Çocuk hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir’in koordinasyonunda gerçekleşen faaliyette gönüllüler, ikişer şekilde 14 gruba ayrıldı. Her bir grup astronomi, edebiyat, tarih, uzay, örf ve adetler gibi konuları gündemine alarak çocuklarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir, çocukların zihinsel, sosyal ve kültürel gibi birçok yönden gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yetkin gönüllülerle bir araya geldiklerini belirtti. Eldemir, yapılan faaliyetlerden dolayı çocukların çok keyifli vakit geçirdiğini ve çeşitli yönlerden faydalandıklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR