Kaymakam mehmetbeyoğlu, STK temsilcileriyle online toplantı yaptı

VAN’IN ERCİŞ KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURİ MEHMETBEYOĞLU, İLÇEDEKİ KÜLTÜREL DEĞERLERİ KORUMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ TEMSİLCİLERİ İLE ONLİNE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Van 30.06.2020 14:30:38 0
Kaymakam mehmetbeyoğlu, STK temsilcileriyle online toplantı yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, ilçedeki kültürel değerleri koruma ve yardımlaşma derneği temsilcileri ile online toplantı gerçekleştirdi.

Korona virüs salgını nedeniyle internet ortamında gerçekleştirilen toplantıda Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu, dernek temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Derneklerin faaliyetleri ve yaşadıkları sıkıntıları da dinleyen Mehmetbeyoğlu, “Devlet-millet anlayışıyla yola çıktığımızda derneklerin olumlu faaliyetlerinin devletimize güç kattığını görmekteyiz. Kendi örf ve adetlerimizden aldığımız kültürel değerlerimizin korunmasında bu derneklerimize önemli görevler düşmektedir. Bu bağlamda derneklerimiz canla başla çalışmaktadırlar. Bizler de onların bu çalışmalarına destekte bulunmak için böyle bir toplantı gerçekleştirdik. Kendi örf ve adetlerini, dini ve milli değerlerini unutmayan bir neslin yaşatılması için çalışmalarına azimle devam eden dernek gönüllülerimize çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR