Kaymakam Mehmetbeyoğlu, korona virüs denetimlerine devam ediyor

İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ BAŞLATMIŞ OLDUĞU KORONA VİRÜS DENETİMLERİ KAPSAMINDA VAN’IN ERCİŞ İLÇESİ KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURİ MEHMETBEYOĞLU TARAFINDAN KORONA VİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR.

Van 11.08.2020 21:21:19 0
Kaymakam Mehmetbeyoğlu, korona virüs denetimlerine devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İçişleri Bakanlığının başlatmış olduğu korona virüs denetimleri kapsamında Van’ın Erciş ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından korona virüs denetimleri devam ediyor.

Korona virüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından tedbirler artırıldı. Söz konusu tedbirler kapsamında tüm Türkiye’de genişletilmiş denetimler yapıldı. Bu kapsamda daha önce çarşı merkezinde vatandaşları bilgilendirmek amacıyla el broşürleri dağıtan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, denetimlerini sürdürüyor.

Çarşı merkezindeki işyerlerini ve çay bahçelerini denetleyen Kaymakam Mehmetbeyoğlu, vatandaşları korona virüs tedbirleri kapsamında bilgilendirirken, vatandaşlara korona virüs ile mücadelenin anlatıldığı “14 Kural” broşürü dağıttı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR