“Ak kadınlar” 33 bin fidanı toprakla buluşturdu

Ak Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı, 81 İlde Eş Zamanlı Gerçekleştirilen “bir Ağaç Bin Nefes Bir Kadın Bin Umut” Sloganıyla 33 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu.

Van 11.11.2019 17:22:09 0
“Ak kadınlar” 33 bin fidanı toprakla buluşturdu
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bin Umut” sloganıyla 33 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ülke genelinde başlatılan ’Geleceğe Nefes Ol’ kampanyasına bir destek de AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığından geldi. AK kadınlar, Tuşba ilçesine bağlı Akköprü Mahallesi Toprakkale bölgesinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Törene AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, MKYK Üyesi Esma Görgül Özdemir, ilçe kadın kolları başkanları ile kadın üyeler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, 3 merkez ilçe ve 3 taşra ilçeyle birlikte toplam 33 bin üye sayısı kadar fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi.

Üye sayıları kadar fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Birim Başkanı Nur Arslantosun ise, etkinliğin gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakılması noktasında çok önemli olduğunu kaydetti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR