31 Mart seçim sonuçları ve çarpıcı yorumlar Van FM’de

Tarihi 31 Mart Yerel Seçim sonuçları, Van FM’de Genel Yayın Yönetmeni Sedat Dicle,  Gazeteci Baki Karaca ve Ziya Türk’ün analizleriyle ‘Seçim Özel’ programında olacak.

Van 30.03.2019 12:36:58 0
31 Mart seçim sonuçları ve çarpıcı yorumlar Van FM’de
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Tarihi 31 Mart Yerel Seçim sonuçları, Van FM’de Genel Yayın Yönetmeni Sedat Dicle,  Van Siyaseti Haber Sitesi Yayın Yönetmeni Baki Karaca ve Van Postası Gazetesi Haber Sitesi Kurucusu Ziya Türk’ün analizleriyle ‘Seçim Özel’ programında olacak.

Türkiye, 31 Mart Pazar günü mahalli idareler genel seçimine giriyor.  Tarihi öneme sahip seçimlerin sonuçları ve analizleri anlık olarak Van FM’de canlı yayında dinleyiciler ve izleyiciler ile buluşacak.

Van’ın usta gazetecilerinden,  Gazeteci Ziya Türk ve Gazeteci Baki Karaca’nın çarpıcı analizleri, Sedat Dicle’nin moderatörlüğünde ‘Seçim Özel’ programında olacak.  

Yasakların kaldırıldığı andan itibaren seçim sonuçlarının da yayınlanmaya başlayacağı programda, canlı telefon bağlantıları ile çeşitli kesimlerin görüşleri de yer alacak. Program süresince seçim sonuçlarının yanı sıra, kampanya süresince edinilen izlenimler ve seçmenin mesajı, yeni dönemin beklentileri, seçilen başkanlara düşen sorumluluk ve görevler, seçim sonuçlarının yurt içi ve yurt dışı etkilerinin de değerlendirileceği programa, sosyal medyadan yorumları ile dinleyiciler ve izleyiciler de katılabilecek.

Van’da ve Türkiye’de kıyasıya rekabetin yaşandığı seçimin sonuçları ve analizleri, 31 Mart 2019 Pazar akşamı saat 19.00’dan itibaren Van FM’de “Seçime Özel’ programında olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR