Türkiye Öğretmenler Kupası, Karadeniz 2. Bölge Futsal ve Voleybol Müsabakaları tamamlandı

Trabzon’da Düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası, Karadeniz 2. Bölge Futsal Ve Voleybol Müsabakalarında Şampiyonlar Belli Oldu.

Trabzon 11.11.2019 13:24:38 0
Türkiye Öğretmenler Kupası, Karadeniz 2. Bölge Futsal ve Voleybol Müsabakaları tamamlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Trabzon’da düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası, Karadeniz 2. Bölge Futsal ve Voleybol Müsabakalarında şampiyonlar belli oldu.

Kadın Voleybol’da Ordu ekibi şampiyon olurken, Trabzon karması ikinci oldu. Voleybol erkeklerde de aynı sonuçlar ortaya çıktı, Ordu 1., Trabzon ise 2. oldu. Futsal erkeklerde çekişmeli geçen maçların ardından bölge şampiyonluğuna Erzurum karması ulaştı, Rize ise ikinci oldu. Futsal kadınların birincisi Erzincan ekibi oldu. Şampiyon olan takımlar, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında mücadele verecek.

Nefes kesen müsabakalara sahne olan turnuvalarda farklı illerden toplam 32 takım katıldı, 420 öğretmen sporcu mücadele etti.

İl merkez ve ilçelerde öğretmenlerden oluşan takımlar arasında yapılan turnuvaları birinci tamamlayan takımlar, grup müsabakalarına katılmayı hak etti. Trabzon’da başlayan müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar, önümüzdeki ay yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak.

Beşirli Spor Kompleksi yapılan voleybol müsabakalarına kızlarda 6, erkeklerde 11 takım katılıyor. Mehmet Akif Ersoy Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan futsal maçlarında ise 11 il takımı şampiyonluk arıyor. Türkiye Öğretmenler Kupası, Karadeniz 2. Bölge Futsal ve Voleybol Müsabakalarının açılış törenine, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şükür Köse ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, Okul Sporları İl Temsilcisi İlkay Günaydın ile öğretmenler katıldı.

Beşirli Spor Kompleksinde yapılan voleybol müsabakalarına kızlarda Trabzon, Erzincan, Tokat, Ordu, Erzurum ve Artvin illeri katılıyor. Erkeklerde ise Tokat, Erzincan, Ardahan, Gümüşhane, Ordu, Bayburt, Rize, Artvin, Giresin, Trabzon ve Erzurum’dan ekipler filede zirveyi kapmak için ter döküyor. Mehmet Akif Ersoy Çok Amaçlı Spor Salonunda ise futsal heyecanı yaşanıyor. Futsal erkeklerde Trabzon, Gümüşhane, Ordu, Erzincan, Erzurum, Giresun, Rize, Ardahan, Bayburt, Artvin ve Tokat ekipleri zirve mücadelesi veriyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR