Tekirdağ’da konteynerler dezenfekte ediliyor

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ, BİR YANDAN CADDE VE SOKAK DEZENFEKSİYONLARI İLE KORONA VİRÜSÜ SALGINI MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜRKEN, DİĞER YANDAN ÇÖP KONTEYNERLERİ VE GERİ DÖNÜŞÜM KUMBARALARINI DA DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİYOR.

Tekirdağ 19.09.2020 10:30:36 0
Tekirdağ’da konteynerler dezenfekte ediliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Süleymanpaşa Belediyesi, bir yandan cadde ve sokak dezenfeksiyonları ile Korona virüsü salgını mücadelesini sürdürürken, diğer yandan çöp konteynerleri ve geri dönüşüm kumbaralarını da düzenli olarak dezenfekte ediyor.

Hem merkez hem de kırsal mahallelerde titizlikle yürütülen konteyner dezenfeksiyon çalışmaları sayesinde virüsün yuvalanabileceği yerlerden biri olan çöp konteynerleri arındırılarak salgının yayılma hızı yavaşlatılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin her yerini belirli aralıklarla dolaşarak konteynerleri tek tek dezenfekte ediyor.

Son olarak Banarlı Mahallesi’nde bulunan tüm çöp ve geri dönüşüm konteynerleri ilaçlanarak arındırıldı. Merkez’de ise 100. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile Uğur Mumcu, Tarık Buğra, Can Paşa ve Sanayi Caddesi, Şehit İbrahim Eti, Orhan Veli Kanık, Şehit Hüseyin Dursun, Zeki Müren, Mehmet İlhan, Hüseyin Rahmi Gürpınar, Doruk, Yekta Kara, Ebru, Sedef ve Kimyon Sokaklar üzerindeki konteynerler dezenfekte edildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dezenfeksiyon çalışmalarının hem çöp ve geri dönüşüm konteynerleri hem de cadde ve sokaklarda belirli bir program dahilinde yürütüldüğü, çalışmaların salgın tehdidi ortadan kalkıncaya kadar aralıksız ve tavizsiz sürdürüleceği belirtildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR