Kaymakamlık koltuğuna ilkokul 3. sınıf öğrencisi Defne oturdu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Atilla Selami Abban, 23 Nisan dolayısıyla Yunus Emre İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Defne Gündüz’e Çerkezköy Kaymakamlığı koltuğunu teslim etti.Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 23 Nis

Tekirdağ 22.04.2019 15:16:34 0
Kaymakamlık koltuğuna ilkokul 3. sınıf öğrencisi Defne oturdu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Atilla Selami Abban, 23 Nisan dolayısıyla Yunus Emre İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Defne Gündüz’e Çerkezköy Kaymakamlığı koltuğunu teslim etti.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu 1 günlüğüne 3. sınıf öğrencisi Defne’ye teslim etti.

“Çocuklarımıza güveniyoruz”

Kaymakam Abban, teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı ve güven bizlere de güven aşılamaktadır. Çocuklarımıza inanıyoruz, güveniyoruz ve geleceğe olan umudumuz artıyor” dedi.

Koltuğa oturan çocuk kısa süreliğine de olsa ilçe yönetiminde söz sahibi olarak kaymakamlığa bağlı birimlere talimatlar verip 23 Nisan ile ilgili mesajlarını iletti. Program Kaymakam Abban tarafından öğrenciye hediye verilmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR