Ergene’de çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

KORONA VİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİNİ DEVAM ETTİREN ERGENE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER, İLÇENİN CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE BULUNAN BÜTÜN ÇÖP KONTEYNERLERİNİ DEZENFEKTE ETTİ.

Tekirdağ 26.03.2020 15:05:35 0
Ergene’de çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Korona virüse karşı tedbirlerini devam ettiren Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bütün çöp konteynerlerini dezenfekte etti.

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçe genelinde belirli periyotlar çerçevesinde devam ettirerek çöp konteynerlerini dezenfekte işlemlerini bu süreçte iki katına çıkardı. Mahallelerde alınan çöplerin ardından konteynerler yıkanarak ekipler tarafından dezenfekte ediliyor ve olası bir virüs kaynağı olma durumunun önüne geçiliyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Korona virüsü önlemek adına ilçemizde aldığımız tedbirler tüm hızıyla devam ediyor. Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz Ergene’de dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekiplerimiz özel kıyafetlerini giyerek vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımları, çöp konteynerlerini, cadde ve sokakları ilaçlıyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında Ergene’de pazar yeri olarak kullanılan alanlarımız da ilaçlanıp dezenfekte ediliyor. Belediyemiz virüse karşı her türlü tedbirini aldı, bu süreçte vatandaşlarımıza zorunlu kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını öneriyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR