Belediyenin 5 aylık çalışmaları anlatıldı

Toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Göreve Geldiği Süre Boyunca Yapılan Çalişmalar Hakkında Katılımcıları Bilgilendirdi.

Tekirdağ 4.09.2019 13:46:09 0
Belediyenin 5 aylık çalışmaları anlatıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen basın toplantısında 31 Mart seçimlerinden sonra belediyenin 5 aylık çalışmaları anlatıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bir otelde düzenlenen basın toplantısına , AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, göreve geldiği süre boyunca yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra Milletvekili Mustafa Yel söz alarak, "Süleymanpaşa Belediyemizin 4,5 aylık kısa bir süre yaptığı çalışmaları memnuniyetle izledik. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Tekirdağ’da çok şükür Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman bahsettiği gönül belediyeciliğine kavuşan vatandaşlarımız var artık. Bizlerde ekip olarak buraya en iyi hizmetlerin getirilmesi gayreti içerisinde olacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR