İpek Soylu’dan Wings for Life World Run’a destek

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için 5 Mayıs Pazar günü tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2019’a, İzmir bu sene de ev sahipliği yapacak. Teniste.

Spor 25.04.2019 12:33:11 0
İpek Soylu’dan Wings for Life World Run’a destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için 5 Mayıs Pazar günü tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2019’a, İzmir bu sene de ev sahipliği yapacak. Teniste Türkiye’ye gençlerde ilk Grand Slam şampiyonluğunu getiren başarılı sporcu İpek Soylu, tüm geliri omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalarda kullanılan Wings for Life World Run’a destek verdi.

Tüm dünyada omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için 5 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Wings for Life World Run, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde ve 6’ncı kez Türkiye’de koşulacak. İzmir’in 4’üncü kez ev sahipliği yapacağı ve ‘Koşamayanlar için koş’ sloganıyla 12 ülkede aynı anda gerçekleştirilecek Wings for Life World Run’a bir destek de Türkiye’nin en önemli tenis yıldızlarından biri olacağını genç yaşında ispatlayan İpek Soylu’dan geldi.

Teniste Türkiye’ye tarihinin ilk Grand Slam şampiyonluğunu kazandıran 2014 ABD Açık Genç Çiftler şampiyonu başarılı sporcu, herkesi, elde edilen gelirin tamamının omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalarda kullanılacağı Wings for Life World Run’a katılmaya davet etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR