Galatasaray'ın 22. şampiyonluğu tüm yurtta çoşkuyla kutlandı

Galatasaray`ın Süper Lig şampiyonluğu Malatya'da sarı kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı.

Spor 20.05.2019 09:49:32 0
Galatasaray'ın 22. şampiyonluğu tüm yurtta çoşkuyla kutlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Soykan Meydanı`nda toplanan taraftarlar meşaleler yakarak şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı kutlamalarda bir çok taraftar da konvoy yaparak takımlarının şampiyonluk sevincine ortak oldu.

Adana'da Galatasaray, Başakşehir maçının bitiş düdüğü ile birlikte taraftalar sokaklara dökülerek takımlarının 22. şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Adanalı Galatasaray taraftarları sokağa dökülerek coşku içinde şampiyonluğu kutladı.

Bülent Angın Bulvarı'nda binlerce taraftar trafiği kapatarak havai fişek ve meşale yakarak sevinçlerini yaşadı. Polis ekipleri ise bir süre sonra taraftar grubunu yoldan çekerek trafiği açtı.

Galatasaraylı taraftarlar 22. şampiyonluğu Ordu'nun Fatsa ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından ilçede Galatasaraylı taraftarlar sokağa akın etti.

Araçlarıyla ve yaya olarak caddelere inen taraftarlar 22. şampiyonluğu doyasıya kutlamaya başladı. Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk coşkusu gece geç saatlere kadar devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray, sahasında lig ikincisi Başakşehir`i 2-1 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Muğla`nın Fethiye İlçesinde coşkuyla kutlandı.

Atatürk Caddesi`nde uzun konvoylar oluşturan taraftarlar şehirde trafiğin de tıkanmasına neden oldu. Sokaklarda marşlar okuyarak ev meşale şampiyonluğu kutladılar.

Fethiye İlçe emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri trafik akışını sağlamaya çalışırken, asayiş ekipleri kutlamalara gölge düşmemesi için yoğun mesai yapıyor.

Aydın'da karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte sokaklara dökülen binlerce sarı-kırmızılı taraftar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan Galatasaray taraftarları ellerinde meşaleler ile birlikte şampiyonluk şarkıları söyledi.

Adnan Menderes Bulvarında uzun araç kuyrukları oluşturan taraftarlar, kornalarına basarak uzun geçen bir maratonun ardından mutlu sona ulaşmanın keyfini çıkardı.

Yaya olarak ve araçları ile bulvarda şampiyonluk turu atan taraftarlar için güvenlik güçleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı.

Bartın'da Galatasaraylı taraftarlar takımlarının 22. şampiyonluğunu davul ve zurnalar eşliğinde kutladı.

Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın maçı bitiren düdüğünün ardından Bartın sokaklarına dökülen Galatasaray taraftarları davul zurnalar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu kutlamalarda şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar şehir turu attı.

Zonguldak'ta Galatasaray taraftarları, takımlarının 22. şampiyonluğunu kutlamak için sokaklara döküldü.

Galatasaray'ın 22. şampiyonluğa ulaştığı dakikalarda İzmir'de 19 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Alsancak'ta kırmızı-beyaz ve sarı-kırmızı renkler adeta birbirine karıştı.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun düğümü, Türk Telekom Stadyumu'nda çözüldü. Haftaya 66'şar puanla giren Galatasaray ve Medipol Başakşehir, kozlarını Seyrantepe'de paylaştı. Mücadelenin ilk devresini 1-0 mağlup kapatan sarı-kırmızılılar, müsabakayı 2-1 kazanarak, kariyerindeki 22. şampiyonluğunu ilan etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR