Devler Ligi finalinde düdük Skomina’da

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile Tottenham arasında oynanacak final maçını Slovanya Futbol Federasyonu’ndan Damir Skomina yönetecek. Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool-Tottenham finalini yönetecek hakem grubu açıklandı. UEFA’nın resmi si

Spor 14.05.2019 15:38:00 0
Devler Ligi finalinde düdük Skomina’da
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile Tottenham arasında oynanacak final maçını Slovanya Futbol Federasyonu’ndan Damir Skomina yönetecek.

Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool-Tottenham finalini yönetecek hakem grubu açıklandı. UEFA’nın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, İspanya’nın Madrid şehrinde bulunan Wanda Metropolitano Stadyumu’nda 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak ve TSİ 22.00’de başlayacak bu zorlu mücadelede Sloven hakem Damir Skomina düdük çalacak. Skomina’nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İspanyol Antonio Mateu Lahoz olacak. Hollandalı Danny Makkelie’nin VAR olarak görev yapacağı karşılaşmada AVAR koltuğunda ise bir başka Hollandalı Pol van Boekel ile Alman hakemler Felix Zwayer ve Mark Borsch yer alacak.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR