Bellona Kayseri'nin Yeni Rakibi Birevim Elazığ Oldu!

EuroCup Women’nın ilk tur için yapılan maçları, geçtiğimiz gün sona erdi ve İlk 16’ da yer alan iki Türk takım olan, Bellona Kayseri ve Birevim Elazığ mücadele etti. Bu duruma göre, bu iki takım, son 26 için eşleşirken, son 8 takım

Spor 26.01.2021 21:08:24 0
Bellona Kayseri'nin Yeni Rakibi Birevim Elazığ Oldu!
Tarih: 01.01.0001 00:00

EuroCup Women’nın ilk tur için yapılan maçları, geçtiğimiz gün sona erdi ve İlk 16’ da yer alan iki Türk takım olan, Bellona Kayseri ve Birevim Elazığ mücadele etti. Bu duruma göre, bu iki takım, son 26 için eşleşirken, son 8 takım arasında kalabilmek için de gayret gösterecekler. Eşleşmelerin galibi olan KSC Szekszard- Saint Amand Hainaut, basketbol eşleşmelerin de galip olan ile Final Four için heyecanlı bir maç yapacak.

EuruCup’ta İki Türk Takımı Eşleşmesi

maç izleElazığ il Özel İdare ve Bellona Kayseri’nin birbiri ile eşleşmelerinin ardından, son sekize kalıp kalmayacakları, merak edilen konular arasında yer alıyor. FIBA Kadınlar maçlarında A gurubunda yer alan takımlardan biri olan Bellona Kayseri Basketbol, korona virüs salgını ve pandemi sürecinden dolayı, maçlarını Macaristan’ da oynamıştı. Grupta yapılan ilk maçta, ev sahibine olan ülkenim ekibinden Uni Györ ile karşı karşıya gelen ve 6 puanlık bir farkla maçı kazanan Kayseri, yaptığı ikincisi maçı da Macaristan takımı olan, Szekszard- ile yaptı ve bu maçtan yenilerek ayrıldı. 17 puan gibi ciddi bir farkla yenilen takım, son maçını, Ukrayna takımı olan, BC Prometey ile yaptı ve galip geldi. Kendini grupta 2. Sıraya yerleştirmeyi başardı.

İki Takımın Maç Sonucu Merak Ediliyor

Son 16’ da yer alan ve karşılaşacak olan Elazığ ve Kayseri maçı 14-19 Mart arasında oynanacak ve nazil bir sonuç çıkacağı, 8 ' e kalıp kalmayacakları merak ediliyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR