Arda Turan Gündem Oldu

Deneyimli futbolcu Arda Turan uzun zamandır sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlık yaşayan başarılı futbolcu Galatasaray formasını Giresunspor karşısında giyme fırsatı buldu. Maçta çekilen bir fotoğrafı olay olan Arda Turan İspanya gazete

Spor 29.01.2022 10:54:48 0
Arda Turan Gündem Oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Deneyimli futbolcu Arda Turan uzun zamandır sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlık yaşayan başarılı futbolcu Galatasaray formasını Giresunspor karşısında giyme fırsatı buldu. Maçta çekilen bir fotoğrafı olay olan Arda Turan İspanya gazetelerine konu edildi.

İspanya Gündeminde Arda Turan

Bir dönem İspanya Liginde top koşturan Arda Turan yuvası olarak gördüğü Galatasaray'a geri dönmüştü. Aksilik yaşayan başarılı futbolcu sakatlığından dolayı uzun bir süredir maçlarda yer alamadı. Giresunspor karşısında forma şansı bulan Arda Turan'ın göbekli gibi çıkan fotoğrafı maçtan çok ön plana çıktı. Sahada çekilen bir fotoğraf karesinde göbeği çıkmış olarak görülen futbolcu herkesin diline düştü.

İspanya gazetelerine konu olan Arda Turan hakkında yazılanlar kilo aldığı yönünde oldu. İspanyol basınında yer alan ifadelerde Arda Turan'ın kilolu olarak Galatarasay'da forma şansı bulduğu yönünde oldu. Ülkemizde de oldukça gündem olan ve sosyal medyanın diline düşen Arda Turan bu olaylardan sonra açıklama yapma gereği duydu.kalkinmaatolyesi.org

Galatasaray'ın Daima Yanındayım

Futbolculuk kariyerine Galatasaray'da başlayan ve burayı yuvası olarak gördüğünü her fırsatta dile getiren Arda Turan; maçtaki fotoğraf karesinin çekim hatasından dolayı kendisini kilolu çıkardığını ifade etti.

Ayrıca Galatasaray'ın yenilenme sürecinde kendisine ihtiyaç duyulduğu anda yanında olacağını her fırsatta dile getirdi. Galatasaray futbol takımında yer almaktan gurur duyduğunuda belirten Arda Turan verdiği savaştan kaçmayacağını ve takımı için elinden geleni yapacağını açıkladı.

Formun Üstü

Formun Altı


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR