Antalyaspor Eski Başkanı Orta ve Var Hakemlerine Verdi Veriştirdi

Ligin 23. haftası maçlarına Beşiktaş Antalyaspor maçı darbe vurdu. Antalyaspor'un son dakikalarda 10 kişi kaldığı maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Maçın bitmesinin ardından iki kulüpten de peş peşe açıklamalar geldi. Bu a?

Spor 16.02.2021 08:32:31 0
Antalyaspor Eski Başkanı Orta ve Var Hakemlerine Verdi Veriştirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligin 23. haftası maçlarına Beşiktaş Antalyaspor maçı darbe vurdu. Antalyaspor'un son dakikalarda 10 kişi kaldığı maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Maçın bitmesinin ardından iki kulüpten de peş peşe açıklamalar geldi. Bu açıklamalara  Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk'te katıldı. Öztürk kendi kişisel sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşım yaptı. Öztürk'ün hedefinde hakemler ve Beşiktaş vardı.

Artık Rahat Konuşma Zamanı

hepsibahis Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ''Artık rahat bir şekilde konuşabiliriz. Bu maçtan sonra bir kez daha emin oldum ki Alper Ulusoy ve Ümit Öztürk’ün hakemlikleri sorgulanmalıdır. Oyuncumuz Veysel’e verilen ikinci sarı kart rezalet bir kararı gösterirken, Josef’in atmış olduğu dirseğe verilmeyen kırmızı kart Türk hakemlik kariyerine gölge düşürüyor. Rezalet bir maç yönetimi ve bu kararlar durumu özetliyor" mesajını paylaştı. Youwin Mobil

 Beşiktaş ile ilgili de açıklama yapan Öztürk sert ifadelerde bulundu. Beşiktaş için de göndermeli olarak mesaj yayınlayan Öztürk, "Beşiktaş'ı kutluyorum, hakemlerin sayesinde 10 kişi kalan Antalyaspor takımından 1 puan aldılar. Beşiktaş camiasını bu skordan ötürü canı gönülden tebrik ediyorum.  Biz Antalyasporuz. Hakemin desteğini alarak 3 puan almaktansa kendi oyun gücümüzle 1 puan almayı her zaman tercih ederiz" açıklamalarında bulundu. Beşiktaş'ın bu söylemlere ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR