Adis Jahovic’ten 8 maçta 6 gol

Btc Turk Yeni Malatyaspor’un Sezon Başı Konyaspor’dan Transfer Ettiği Adis Jahovic Attığı Gollerle Takımına Önemli Katkılar Sunuyor.

Spor 17.09.2019 13:09:41 0
Adis Jahovic’ten 8 maçta 6 gol
Tarih: 01.01.0001 00:00

Btc Turk Yeni Malatyaspor’un sezon başı Konyaspor’dan transfer ettiği Adis Jahovic attığı gollerle takımına önemli katkılar sunuyor.

Başarılı futbolcu Süper Lig ve Avrupa’da forma giydiği 8 karşılaşmada 6 gol kaydederek beklentileri boşa çıkarmadı. 32 yaşındaki Makedon futbolcu ligin 4. haftasında deplasmandaki Ankaragücü maçında perdeyi açan golü kaydederek galibiyette pay sahibi oldu. 4 haftası geride kalan Süper Lig’de toplamda 3 gole ulaşan Jahovic, gol krallığı yarışında da olacağının mesajını verdi.

Jahovic, bu sezonki resmi müsabakalarda ise toplam 6 gole imza attı. Golcü futbolcu UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Olimpija ile oynanan maçlarda 2 kez ağları sarsarken, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki Partizan maçında ise 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

Attığı gollerde fırsatçılığını ön plana çıkaran Jahovic ligde ise Başakşehir, A.Alanyaspor ve Ankaragücü ağlarına 1’er gol göndererek zorlu müsabakaları boş geçmedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR