Adana’da kısa süreli sevinç yerini göz yaşına bıraktı

Spor Toto 1. Lig’de Play-off yarı final ikinci maçında Adana Demirspor, deplasmanda Hatayspor’a 4-3 yenilerek final şansını kaybederken, Adana’da da üzüntü ve gözyaşı vardı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Uğur Mumcu Meydan’ına kurd

Spor 26.05.2019 19:01:00 0
Adana’da kısa süreli sevinç yerini göz yaşına bıraktı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Spor Toto 1. Lig’de Play-off yarı final ikinci maçında Adana Demirspor, deplasmanda Hatayspor’a 4-3 yenilerek final şansını kaybederken, Adana’da da üzüntü ve gözyaşı vardı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Uğur Mumcu Meydan’ına kurduğu dev ekranla Adana Demirspor - Hatayspor maçını sporseverlerle buluşturdu. Maça Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile binlerce Adana Demirspor taraftarı katıldı.

Karşılaşmayı büyük bir heyecanla izleyen Adana Demirspor taraftarı, maçın bitiş düdüğü ile birlikte ise adeta yıkıldı. Adana ekibinin maçı 4-3 kaybetmesiyle bir çok taraftar gözyaşlarına hakim olamayıp, finale çıkamadıkları için oturup ağladı.

Adana Demirspor’un üzüntülerini görüntüleyen basın mensupları ise bir taraftar tarafından saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan gazeteci zor anlar yaşarken, daha sonra emniyet güçleri tarafından güvenli bölgeye alındı. Saldırgan ise kalabalığın içerisinde izini kaybettirdi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR