Cizre’de ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ denetimi

İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ YAYIMLADIĞI GENELGE SONRASI ŞIRNAK’IN CİZRE İLÇESİNDE “SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN” SLOGANIYLA KORONAVİRÜS DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.(ABİDİN YEL/ŞIRNAK-İHA)

Şırnak 20.08.2020 16:37:31 0
Cizre’de ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ denetimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge sonrası Şırnak’ın Cizre ilçesinde ’Sağlık için, hepimiz için’ sloganıyla korona virüs denetimi gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge sonrası ’Sağlık için, hepimiz için’ sloganıyla Cizre’de korona virüs denetimi gerçekleştirildi. Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’nun da katılımıyla maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde eş zamanlı başlatılan ’Sağlık için hepimiz için’ sloganıyla Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’nun başkanlığında Cizre TSO, Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Müftülük ekipleri ve mahalle muhtarlarının katımıyla alışveriş merkezleri, lokantalar, kafeler ve açık alanlarda denetim gerçekleştirildi. Denetimlere katılan Başkan Vekilimiz Sinanoğlu, esnafa hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralları konusunda hatırlatmalarda bulundu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR