Şanlıurfa turizmde ortak akılla hareket ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, turist akınının yaşandığı Şanlıurfa’da tarihi çarşılar bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, satışı yapılan ürünlerin daha sağlıklı koşullarda sunulmasını talep etti. Cumhurb

Şanlıurfa 14.05.2019 11:26:00 0
Şanlıurfa turizmde ortak akılla hareket ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, turist akınının yaşandığı Şanlıurfa’da tarihi çarşılar bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, satışı yapılan ürünlerin daha sağlıklı koşullarda sunulmasını talep etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘2019 Göbeklitepe Yılı’ ilan etmesinin ardından paydaş kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek fikir ve önerileri tek çatı altında buluşturan büyükşehir belediyesi, ortak akılla Şanlıurfa’yı turizm şehri yapmakta kararlılığını sürdürüyor.

Turizmde hak ettiği payı alabilmek için toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen büyükşehir belediyesi, bu kez kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. İkili sohbet ortamında geçen ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, satılan ürünlerin sağlıklı koşullarda sunulması için esnafla istişarede bulundu. Önerileri de dinleyen zabıta ekipleri, özellikle açıkta ürün satışının yapılmaması hususunda esnafın daha hassasiyetli davranmasını istedi. Zabıta ekipleri ziyaretlerini gün boyu sürdürürken, önümüzdeki günlerde şehrin diğer bölgelerindeki esnaf grupları ile buluşacak.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR