Eyyübiye’ye bir Millet Kıraathanesi daha kazandırılacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında gençliğin rahat ortamlarda vakit geçirebilmesi için ilçeye bir Millet Kıraathanesi daha kazandırıyor.Eyyübiye’nin kültürel bir kimlik kazanması için.

Şanlıurfa 19.04.2019 17:43:41 0
Eyyübiye’ye bir Millet Kıraathanesi daha kazandırılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında gençliğin rahat ortamlarda vakit geçirebilmesi için ilçeye bir Millet Kıraathanesi daha kazandırıyor.

Eyyübiye’nin kültürel bir kimlik kazanması için çalışmalara başlayan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmalarını sürdürüyor. “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla çalışmalara başlayan Kuş, kitap okuma salonu ile ‘Millet Kıraathanesi’ konseptindeki yapılması planlanan ilk çalışmanın startının verdi. Kuş, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Şilan ve teknik personelle birlikte, Eyüp Nebi Mahallesindeki Süleymanşah Caddesinde eski Milletvekili Mustafa Kuş parkında incelemelerde bulundu. Kuş, buradaki incelemesi sonrası açıklamasında Eyyübiye gençliğinin rahat ortamlarda ders çalışıp vakit geçirebilmeleri için yeşil alanı, sosyal donatı alanına çevireceklerini belirti.

“Eyyübiye gençliğine yatırımlar sürecek”

Eyyübiye gençliğine yatırımların süreceğini belirten İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Rahmetli olan babamın ismini taşıyan Mustafa Kuş parkındayız. Yaptığımız incelemeler sonucu burada ilçe gençliğinin faydalabileceği alanların eksikliğini gördük. Bizler de ilçe gençliğine yönelik bir çalışma başlattık. Başkan yardımcımız ve birim amirlerimizle birlikte yaptığımız çalışma sonrası bu alanı kitap okuma ve sosyal donatı alanına çevirmeyi planladık. Bunu ivedi bir şekilde hayata geçireceğiz. Bu çalışmanın talimatını ilgililere verdik. Arkadaşlarımız da bu konuda çalışmalara başladılar. Amacımız gençlerimizin daha nezih ortamlarda ders çalışmalarıdır. Bunun için de güzel mekanlar oluşturmamız gerekiyor. Biz de bismillah dedik ve bunun startını verdik. İnşallah hızlı bir şekilde de yapımını bitirip ilçe gençliğine kazandıracağız” ifadelerini kulandı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR